INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILAN

Pato vrea să se trateze în Brazilia

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Victima unei leziuni de gradul unu la bicepsul femural, duminică, la 1-1 cu Napoli, Alexandre Pato nu mai are încredere în medicii Milanului.

 

Aflat la a patra leziune musculară în ultimele 3 luni, atacantul vrea să se trateze acasă, în Brazilia, la medicul echipei naţionale, profesorul Runco.

Preşedintele Milanului, Adriano Galliani, i-a apărat pe medicii clubului, dar e suspect faptul că jucătorul a fost trimis în teren, duminică, fără a fi complet refăcut de pe urma unei alte acccidentări. El n-a jucat decît 13 minute, suferind o nouă leziune. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  23 Martie 2010, 14:27

Buna ziua, ati pus o multime de reclame ceea ce face aproape imposibil de citit unele articolele. Luati exemplu acest articol pe care nu il pot citi din cauza reclamei. De ceva timp si site-ul se incarca foarte greu. In aceste conditii ma intorc, dupa multi ani, sa citesc prosport si sport.ro. Felicitari, ati inceput sa pierdeti cititorii. Toate cele bune, Marius

Vezi toate comentariile (1)
Comentează