INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TULBURĂTOR

Un fost star de la United și Juventus dezvăluie că a fost abuzat sexual: „Un șoc pentru mama”

Patrice Evra (40 de ani), fostul star al lui Manchester United, a dezvăluit că a fost abuzat sexual în adolescență, la vârsta de 13 ani.
Patrice Evra (40 de ani), fostul star al lui Manchester United, a dezvăluit că a fost abuzat sexual în adolescență, la vârsta de 13 ani.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 18:45 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 19:07

Patrice Evra (40 de ani), fostul star al lui Manchester United, a dezvăluit că a fost abuzat sexual în adolescență, la vârsta de 13 ani. 

Într-un interviu acordat The Times și citat de Sky Sports, Evra a vorbit în premieră despre episodul petrecut în urmă cu 27 de ani. 

Dialogul a avut loc cu ocazia lansării autobiografiei lui Evra, „I love this game”, carte care va fi publicată la finalul acestei luni.

Patrice Evra: „Pentru mama a fost un șoc”

„A fost greu pentru mine. Nu vreau ca oamenii să simtă milă însă. O mamă nu vrea să audă asta de la propriul copil. A fost un mare șoc pentru ea, a simțit multă furie. Ea mi-a spus să nu pun în carte acest episod, însă eu i-am explicat că o fac pentru ceilalți copii și a înțeles”, a declarat Evra.

În cadrul interviului, Evra a mai spus că nu s-a gândit serios să-l acționeze în judecată pe abuzator, deși mama lui i-a sugerat contrariul. 

Evra s-a născut în Senegal, dar a copilărit în Franța. S-a mutat rapid în Italia, unde a făcut primii pași importanți în fotbal. S-a întors în Hexagon în 2000, pentru a semna cu Nice. 

În 2006 făcea trecerea de la AS Monaco la Manchester United, echipă la care a stat până în 2014 și a câștigat, între altele, 5 campionate și Champions League. Spre finalul carierei, francezul a mai evoluat pentru Juventus, Marseille și West Ham. Din 2018, de când s-a retras, este expert Sky Sports.

81 de selecțiiare Evra în naționala Franței

Patrice Evra: „Uneori cerșeam. Erau vremuri grele”

„Am avut mulți frați și surori. Nu a fost simplu să trăiesc pe stradă când eram mic. Îmi amintesc că fratele meu Dominique lucra la McDonald's și mă duceam la el pentru a-mi da ceva să mănânc”, a povestit Evra, născut la Dakar (Senegal). 

Internaționalul francez cu 81 de selecții admitea în 2020 că „uneori cerșeam. Mă opream în fața magazinelor și, când oamenii treceau prin fața mea, le ceream să mă ajute. Bani, orice. Voiam bani ca să-mi iau un sandviș. Erau vremuri grele”. 

Acea perioadă l-a și ajutat, susține el: „M-a făcut mai puternic. Am învățat multe. Nu sunt o victimă. Le transmit copiilor de azi să nu cedeze niciodată, indiferent cât de greu le-ar fi”.

Singurul gol marcat de Evra la Marseille:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi l-a copiat pe Cristiano Ronaldo » Gestul devenit viral chiar în ziua în care a împlinit 23 de ani

„Aș fi crucificat dacă aș spune că sunt gay!” » Drama unui fotbalist din prima ligă: „Ar trebui să pot să spun cine sunt”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează