INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Patrick Cutrone, înapoi în Serie A, după ce nu a convins la Wolverhampton! Fiorentina, noua destinație

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 16:52

Patrick Cutrone este de azi noul jucător al celor de la Fiorentina. Atacantul de 22 de ani a fost de acord sa se întoarcă în campionatul care l-a consacrat, după ce nu a convins la Wolverhampton, în Premier League. 

Cutrone merge la Firenze sub formă de împrumut, pe o perioadă de 18 luni, cu opțiune de cumpărare. 

După un început promițator la AC Milan acum 3 sezoane, Cutrone era văzut drept un viitor jucător de top, fiind comparat cu legendarul Pippo Inzaghi. Ultima stagiune in tricoul ”rossonerilor” nu a fost conform așteptarilor, cu doar 3 goluri in 34 de apariții. 

Oficialii celor de la Wolverhampton au crezut totuși în talentul italianului și l-au transferat contra sumei de 18 milioane de euro. După doar 6 luni, Cutrone a părăsit Anglia, nereușind să se impună în fața lui Raul Jimenez si Diego, preferații antrenorului Nuno Espirito Santo. 

CITEȘTE ȘI: 

Mesut Ozil, interzis! Comentatorii nu mai au voie să-i pronunțe numele la TV

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Ianuarie 2020, 00:02

Păcat că l-a dat Milanul..

1058880347492824
Calin Tur  •  11 Ianuarie 2020, 19:34

"Noul atacant al celor de la Fiorentina se înscrie pe o listă lungă de atacanți italieni care nu au rupt gura târgului în Anglia, precum Alessandro Matri, Andrea Paloschi sau Andrea Petagna." Imi puteti spune si mie la ce cluburi din Anglia au jucat Matri si Petagna?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează