CAMPIONATE  ·  ITALIA

Patrick Cutrone, înapoi în Serie A, după ce nu a convins la Wolverhampton! Fiorentina, noua destinație

Sambata, 11 Ianuarie, 16:52

Patrick Cutrone este de azi noul jucător al celor de la Fiorentina. Atacantul de 22 de ani a fost de acord sa se întoarcă în campionatul care l-a consacrat, după ce nu a convins la Wolverhampton, în Premier League. 

Cutrone merge la Firenze sub formă de împrumut, pe o perioadă de 18 luni, cu opțiune de cumpărare. 

După un început promițator la AC Milan acum 3 sezoane, Cutrone era văzut drept un viitor jucător de top, fiind comparat cu legendarul Pippo Inzaghi. Ultima stagiune in tricoul ”rossonerilor” nu a fost conform așteptarilor, cu doar 3 goluri in 34 de apariții. 

Oficialii celor de la Wolverhampton au crezut totuși în talentul italianului și l-au transferat contra sumei de 18 milioane de euro. După doar 6 luni, Cutrone a părăsit Anglia, nereușind să se impună în fața lui Raul Jimenez si Diego, preferații antrenorului Nuno Espirito Santo. 

CITEȘTE ȘI: Un milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (2)

steaua.libera  •  12 Ianuarie 2020, 00:02

Păcat că l-a dat Milanul..

Calin Tur  •  11 Ianuarie 2020, 19:34

"Noul atacant al celor de la Fiorentina se înscrie pe o listă lungă de atacanți italieni care nu au rupt gura târgului în Anglia, precum Alessandro Matri, Andrea Paloschi sau Andrea Petagna." Imi puteti spune si mie la ce cluburi din Anglia au jucat Matri si Petagna?

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1