INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Patronii lui Manchester City au mai cumpărat un club din Europa » Un român e împrumutat acolo

Șefii lui Manchester City au mai cumpărat un club european
Șefii lui Manchester City au mai cumpărat un club european

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 17:28

Patronii lui Manchester City au mai achiziționat un club din Europa, Lommel, divizionară secundă din Belgia. 

Lommel devine în acest moment a noua formație deținută de City Football Group, după Manchester City (Anglia), New York City (SUA), Melbourne City (Australia), Yokohama Marinos (Japonia), Club Atletico Torque (Uruguay), Girona (Spania), Sichuan Jiuniu (China) și Mumbai City (India).

City Football Group continuă să se extindă

 Ferran Soriano, directorul executiv al grupului City Football, a explicat decizia: „Belgia este una dintre țările cu cei mai buni fotbaliști din Europa, lucru demonstrat de succesul naționalei. Pe unii îi cunoaște foarte bine, cum ar fi cazul lui Kevin De Bruyne sau Vincent Kompany. Investiția face parte dintr-o strategie pe termen lung, aceea de a fi prezenți în țări cheie, unde se joacă fotbal spectaculos. Am fost atrași de istoria lui Lommel, de facilitățile de pregătire și suntem hotărâți să construim o academie specială”. 

Screciu, împrumutat la Lommel

Patronii lui Manchester City au mai cumpărat un club din Europa » Un român e împrumutat acolo

Lommel ocupa locul 6 în liga secundă belgiană înainte ca Federația să oprească fotbalul pe fondul pandemiei de coronavirus. În sezonul precedent, la Lommel a evoluat și mijlocașul român Vladimir Screciu (20 de ani), sub formă de împrumut de la Genk. Înțelegerea expiră la finalul lunii iunie.

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

PREMIER LEAGUE // Guvernul britanic a dat ”verde” sportului fără spectatori de la 1 iunie » Premier League poate începe!

Englezii au stabilit reguli clare: turiștii stau 14 zile în izolare! Ce se întâmplă cu fotbaliștii și piloții de Formula 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează