INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Patronul la butoane! » Silvio Berlusconi a fost în cantonamentul Milanului: ”Dacă Inzaghi mă ascultă, echipa va cîştiga”

Articol de - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 00:29

Fostul premier a participat vineri la şedinţa tactică dinaintea meciului cu Cesena: ”Dacă Inzaghi mă ascultă, echipa va cîştiga”.

Silvio Berlusconi a decis să se implice mai mult la Milan. Patronul a coborît în iarbă, făcînd vineri a şasea vizită din acest sezon în cantonamentul rossonerilor. Vineri însă, fostul premier italian a exagerat. A venit cu elicopterul la ora 14:45, plecînd abia la 17:40, după ce a dat indicaţii precise.

Pe ideea transmisă zilele trecute, "dacă Inzaghi mă ascultă, echipa va cîştiga", Berlusconi a luat parte şi la şedinţa tactică. S-a întreţinut mai ales cu fundaşii şi atacanţii, insistînd cu Bonera, De Sciglio, Torres şi Menez, şi pe folosirea modulului 4-2-3-1.

Replica lui Inzaghi a venit ieri: "Îi ascult pe toţi, inclusiv pe preşedinte, şi apoi iau deciziile. Eu sînt antrenorul, nu-mi mai atacaţi jucătorii!"

7 puncte în primele 4 etape a cîştigat Inzaghi cu Milan. În ultimele meciuri, a făcut 0-1 cu Juve pe San Siro şi 2-2 la Empoli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează