INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO KIEV

Patronul lui Dinamo Kiev, avertisment pentru propriii fani: „E normal să-l înjure pe Mircea Lucescu?”

Întrebat de ziariști cum va rezolva conflictul cu ultrașii, Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, a atacat frontal și i-a luat apărarea lui Mircea Lucescu. +17   FOTO
Întrebat de ziariști cum va rezolva conflictul cu ultrașii, Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, a atacat frontal și i-a luat apărarea lui Mircea Lucescu.

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 15:56 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 16:06

Întrebat de ziariști cum va rezolva conflictul cu ultrașii, Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, a atacat frontal și i-a luat apărarea lui Mircea Lucescu.

`Nu au decât să mă insulte. Dar e normal să-l înjure şi pe cel care a câştigat 32 de trofee şi nici nu a început munca aici? Vrem să intrăm în Europa? Avem nevoie să învăţăm! Eu nu m-ascund de ultraşi şi îi voi înfrunta din nou. Dacă vor să conducă ei clubul, doar să aducă banii aici. Le urez mult noroc". 

Patronul-președinte îi anunță pe extremiști: „Nu pot să accept ca Mircea să fie respins. Iau în calcul calitățile lui profesionale, altceva nu mă interesează. Dacă vom avea succes, vor fi și aplauze. Dacă nu, ei mă vor întreba pe mine de ce nu merg lucrurile. Oricum însă, trebuie să se comporte civilizat, în limitele legii. Avem mecanisme pentru a pune capăt situației de acum".

+13 FOTO

„Mircea Lucescu nu a spus niciun cuvânt urât despre Dinamo Kiev"

Igor Surkis îi ia apărarea lui Lucescu. „Nu a spus niciun cuvânt urât despre Dinamo cât timp a fost la Șahtior. Și-a exprimat doar nemulțumirea față de federație. Totuși, când Grigori Surkis era la federație, Șahtior a cucerit de opt ori titlul. Antrenorul apără întotdeauna interesul propriei echipe, dar trăim într-o lume civilizată. Tehnicienii sunt profesioniști, ei vor să lucreze, să crească jucători, să-și folosească experiența". 

Președintele clubului spune că „nu e nevoie să stabilim ce trebuie să facă Lucescu. Stabilim doar țintele. Locul 1 în campionat și cupe câștigate. Dar e în sângele lui Mircea să câștige. Meciuri și trofee".

Urmărit permanent de 15.000 de oameni

Transmisia live a videoconferinței lui Mircea Lucescu pe canalul de YouTube al lui Dinamo Kiev a avut permanent 15.000 de vizualizări. A primit 4.000 de like-uri, dar și 400 de dislike-uri. Venite probabil de la ultrașii alb-albaștri.

Lucescu a venit pentru o provocare profesională. Problema banilor a fost ultima care s-a pus. Va avea un bonus pentru calificarea în Champions League. Am rezolvat toate negocierile financiare în exact zece minute

Mircea Lucescu e o persoană înțeleaptă, înțelege că are doar trei săptămâni de pregătire. Trebuie să creștem rapid și eficient. Nu am discutat încă politica de transferuri. De-abia s-a întâlnit cu jucătorii

Igor Surkis, președinte Dinamo Kiev

VIDEO Mircea Lucescu, înjurat de fanii lui Dinamo Kiev

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ultrașii au băgat frica în Dinamo Kiev! Decizia luată pentru a-l proteja pe Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, declarații controversate la prezentare în Ucraina: „Nu mă dezic de Șahtior, dar prezentul e Dinamo Kiev”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează