INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Patronul lui Dinamo Kiev reacționează după ce Mircea Lucescu a sugerat că vrea să plece de la club

Articol de - Publicat luni, 29 august 2022 12:51 / Actualizat luni, 29 august 2022 13:05

Igor Surkis dezminte că antrenorul în vârstă de 77 de ani chiar intenționează să părăsească Dinamo Kiev: „Mircea Lucescu a făcut declarația sub imperiul emoțiilor”. Il Luce a spus duminică, după 0-3 cu Dnipro: „Poate să fie ultimul meu meci”. 

După un rezultat total neașteptat, 0-3 duminică la Lviv cu Dnipro, în prima partidă jucată de Dinamo Kiev în campionatul Ucrainei, Mircea Lucescu a surprins la conferința de presă, lăsând impresia că vrea să se despartă de clubul alb-albastru după doi ani. 

Dincolo de imaginație! Paul Pogba, ținut ostatic sub amenințarea armelor! Acuzat de fratele lui că s-a dus la șaman pentru a-i face rău lui Mbappe
FRANȚA
Dincolo de imaginație! Paul Pogba, ținut ostatic sub amenințarea armelor! Acuzat de fratele lui că s-a dus la șaman pentru a-i face rău lui Mbappe

Mircea Lucescu: „Eu vorbesc foarte serios că poate fi ultimul meci la Dinamo Kiev" 

Întrebat de un reporter dacă acesta a fost ultimul meci al lui Ilia Zabarnîi la echipă - s-a speculat că fundașul central ar avea o ofertă bună din străinătate -, antrenorul a replicat supărat: „Nu va fi ultimul meci al lui Zabarnîi, nu se face niciun fel de transfer deocamdată". 

Apoi a adăugat, misterios, în română: „Poate să fie ultimul meci al meu, asta e altceva". Când asistentul și translatorul său a vrut să afle dacă vrea să traducă și această ultimă parte, tehnicianul a apăsat: „Eu vorbesc foarte serios". 

Astăzi, patronul lui Dinamo Kiev a reacționat, sugerând că Lucescu va rămâne la club. Un jurnalist ucrainean, de la site-ul Fanday.net, l-a contactat pe Igor Surkis pentru a afla dacă antrenorul chiar i-ar putea părăsi pe kieveni sau dacă a fost o declarație făcută sub imperiul emoțiilor. Proprietarul a răspuns printr-un singur cuvânt: „Emoții". 

Mircea Lucescu: „A fost o mare greșeală a conducerii noastre"

Il Luce, 77 de ani, învins duminică de Oleksandr Kucer, fostul său jucător de la Șahtior, acum pe banca lui Dnipro, era enervat și că s-a Dinamo a disputat partida de „acasă” la Lviv, în timp ce Șahtior a evoluat la Kiev (1-0 cu Krivbas). 

„A fost o mare greșeală a conducerii noastre. Eu am spus de la început să jucăm la Kiev”, s-a plâns Lucescu. „Suntem plecați de aproape două luni și băieții voiau să-și vadă familiile, era important pentru liniștea lor, starea de spirit nu e cea mai bună. Nu am înțeles de ce s-a hotărât așa. A fost un dezavantaj. Această greșeală ne-a costat trei puncte”. 

Ne-am întors în campionatul Ucrainei cu aceleași probleme de arbitraj. În repriza a doua, cred că s-au jucat doar 15 minute. E inadmisibil. Față de meciurile internaționale, aici se acceptă tot felul de situații care încarcă nervos jucătorii
- Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Citește și: 

Șocant! Pierre-Emerick Aubameyang, bătut și jefuit azi-noapte de hoți înarmați în Barcelona!

Cel mai scump transfer al verii! Manchester United sparge banca pentru vedeta lui Ajax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dimunamumo
dimunamumo  •  30 August 2022, 22:21

Un comentariu de mare valoare :))) Felicitări pentru gramatică!!

realsteaua
realsteaua  •  29 August 2022, 16:13

A avut Dan Petrescu de la cine să ia lecții de cum să se plângă la conferințele de presă. "Il ***" mai lasă-ne cu văicărelile. La vârsta pe care o ai ar trebui să te retragi și să-ți vezi de bătrânețile matale, dar așa cum se aude că ai fost un avar toată viața ta, sper că o să fi îngropat și cu ceva teancuri de bani ca să fi mulțumit și pe lumea cealaltă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close