INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO L-a depășit pe Cristiano Ronaldo și l-a egalat pe Baggio, dar viitorul e tot mai aproape de Inter

Paulo Dybala , Foto: Getty Images
Paulo Dybala , Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2022 13:54 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 16:34

Paulo Dybala (28 de ani) a ajuns la 115 goluri în toate competițiile cu reușita din meciul cu Genoa (1-2), al nouălea marcator all-time al lui Juventus, și l-a întrecut pe Cristiano Ronaldo (37 de ani), plecat în vară la Manchester United.

Dybala a marcat din nou pentru Juventus și s-a bucurat pentru reușita care a deschis scorul în partida de aseară cu Genoa (1-2) din deplasare, chiar dacă știe că nu va mai rămâne la bianconeri. Atacantul argentinian a atins însă două performanțe importante, într-un meci care a contat doar pentru gazde, locul 4 fiind securizat pentru torinezi. 

A ajuns la 115 goluri în toate competițiile și a urcat pe locul 9 în topul all-time juventin, depășindu-l pe faimosul Roberto Baggio, plecat și el deloc în termeni amicali la o trupă rivală din Milano.

Episodul 4: Steaua - Barcelona 2-0 » Duckadam n-a fost mare doar la penalty-uri!
ISTORIA LA RAPORT
Episodul 4: Steaua - Barcelona 2-0 » Duckadam n-a fost mare doar la penalty-uri!

Dybala, 6 sezoane cu minimum 10 goluri

Cel poreclit „La Joya” a reușit să îl întreacă, totodată, și pe Cristiano Ronaldo la numărul golurilor marcate în Serie A în tricoul bianconero. Are 82, cu unu mai mult decât atacantul portughez despărțit de „Bătrâna Doamnă” în vara trecută, și se află acum pe a zecea poziție între golgheterii torinezi în campionat. 

Dybala a devenit și singurul jucător din lotul lui Allegri cu cel puțin 10 goluri, cifră dublă atinsă în al șaselea sezon al carierei de Paulo. Care nu s-a bucurat însă în stilul obișnuit, masca renumită afișată după goluri, ci a sărbătorit mai degrabă în forță, pentru a demonstra că merita mai multă considerație din partea clubului. 

O manifestare de „Superman”, care se pregătește să plece la Inter, liber de contract. Colegii i-au stricat tot efortul după ieșirea din minutul 80. Genoa a marcat de două ori și a cucerit trei puncte vitale în lupta pentru salvare, așa că la final nu a fost nimic de celebrat.

Gigi Becali nu s-a abținut de 7 mai: „FCSB a câștigat Cupa Campionilor Europeni, avem deja răspunsul de la FIFA și UEFA!”
FCSB
Gigi Becali nu s-a abținut de 7 mai: „FCSB a câștigat Cupa Campionilor Europeni, avem deja răspunsul de la FIFA și UEFA!”

Dybala, acord pentru 6 milioane de euro cu Inter

Așa cum anunța presa italiană în urmă cu câteva zile, Dybala ar fi bătut deja palma cu cei de la Inter, care i-au oferit un salariu net de 6 milioane de euro pe sezon plus bonusuri de performanță. 

Condiții financiare inferioare celor propuse de Juventus în toamna trecută, dar nerespectate apoi de conducerea clubului, care a invocat desele accidentări ale starului argentinian pentru a micșora contractul și durata acestuia.

VIDEO. Vezi golul reuşit de Dybala cu Genoa (2-1)

Citește mai multe articole din fotbalul internațional:

Revenire după 26 de ani în Serie A! Cine sunt cele două promovate direct

Acord oficial pentru vânzarea lui Chelsea! Anunțul clubului din Premier League: suma finală virată lui Abramovich

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1240187572730378
Ionel Vancea  •  08 Mai 2022, 04:10

Pentru 6 milioane pe an îl pierd pe Dybala??? O să dea multe alte milioane pe un atacant mai slab. Țin cu Juventus, dar să-l pierzi așa pe Dybala e o prostie imensă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează