INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Payet, încă șocat după ce a fost lovit a doua oară în cap: „Mi-e frică să mai bat cornere!”

Dimitri Payet // Foto: Imago
Dimitri Payet // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 11:24 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 13:09

Dimitri Payet (34 de ani), căpitanul lui Marseille, le-a dat o declarație polițiștilor veniți chiar la centrul sportiv La Commanderie: „Și acum sunt în stare de șoc”.

Pe 22 august, la Nice - Marseille, Dimitri Payet era la colțul terenului. Chiar în fața ultrașilor roș-negri. N-a mai putut executa acel corner. Înainte să centreze, căpitanul lui OM a fost lovit în ceafă cu un pet plin de apă. 

Asediul a continuat, mai multe sticle aterizând în jurul lui. Nervos, mijlocașul în vârstă de 34 de ani a luat un pet din iarbă și l-a lansat spre tribuna fanilor radicali. Și încă unul aruncat înapoi, dinspre teren spre peluză. I-a provocat pe extremiștii lui Nice, care au năvălit pe gazon, meciul fiind suspendat.

Pe 21 noiembrie, la Lyon - Marseille, o poveste aproape similară. Payet era tot lângă stegulețul de la colț când s-a prăbușit după alt atac violent asupra lui. Fusese iar lovit în cap cu același gen de proiectil ca la Nice. Din nou, partida a fost oprită. A durat doar cinci minute.

Dimitri Payet: „Eram șocat, singur, pe masa de masaj”

Luni, dezvăluie L'Équipe, fotbalistul a făcut plângere în fața a doi polițiști marseillezi veniți să-i ia declarația la centrul sportiv La Commanderie. ”Eram șocat, singur, pe masa de masaj. Mi-era imposibil să mai reiau jocul. Și acum sunt în stare de șoc”, le-a povestit polițiștilor. 

Și le-a mai zis un lucru: „Mi-e frică să mai bat cornere când joc în deplasare”. Payet nu s-a antrenat nici ieri, nici azi. Nu evoluează contra lui Moruțan, Cicâldău și Galatasaray joi, în Europa League. E suspendat. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Debutează în sfârșit? Sergio Ramos, inclus în lotul PSG-ului pentru meciul cu Manchester City

Schimbare-șoc la Paris: Zinedine Zidane ar putea prelua echipa! „Acest nume apare constant în discuțiile de la PSG”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bjk86
bjk86  •  23 Noiembrie 2021, 14:37

Ce sunt alea din capul lui? Doamne cum se mai schimonosesc, cum isi bat joc de capetele lor cu tot felul de freze caraghioase, parca vor sa se angajeze la circ =))

leu.mr
leu.mr  •  23 Noiembrie 2021, 13:50

Bietul "barbat" ...

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  23 Noiembrie 2021, 13:45

Bărbat adevărat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează