INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Pedepse extrem de dure pentru rasism! Meci suspendat, 0-3 și 10 etape de suspendare

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2019 14:49

Forul mondial va tăia în carne vie dacă vor mai fi cazuri de rasism pe stadioanele de fotbal.

După scandalul de la Podgorica, la Muntenegru - Anglia (1-5), când Raheem Sterling și ceilalți internaționali britanici de culoare au fost victimele scandărilor rasiste din tribune, FIFA a hotărât să ia măsuri extrem de dure.

În cazul în care un jucător sau un oficial are manifestări similare, meciul va fi suspendat, vinovatul va fi suspendat minimum 10 meciuri (până acum, erau 5 etape), iar echipa sa va pierde acea partidă la masa verde (0-3). 

Dacă fanii vor fi vinovați, arbitrii vor putea pune capăt meciurilor, rezultatul fiind același: 0-3.

FIFA va da o primă amendă de 20.000 de franci elvețieni (18.000 de euro) și va închide sectoarele în care erau suporterii acuzați de rasism. La repetarea incidentelor, formația vinovată va fi depunctată și va juca fără spectatori. În cazuri extreme, poate fi exclusă din competiție sau retrogradată.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează