INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUSTRIA

Penalizată cu 12 puncte pentru încălcarea protocolului sanitar, Linz a cedat șefia lui Salzburg!

LASK Linz a fost depunctată cu 12 puncte // Sursă foto: Getty
LASK Linz a fost depunctată cu 12 puncte // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 10:31

LASK Linz plătește pentru organizarea antrenamentelor din grup în urmă cu două săptămâni, în plină pandemie, dar sancțiunea e redusă la jumătate în play-off.

Cine nesocotește regulile sanitare plătește scump în Austria. LASK Linz a fost prinsă încălcând protocolul organizând antrenamente de grup acum două săptămâni, când nu era permisă decât pregătirea individuală. 

În consecință, Comisia de Disciplină a decis să-i ia 12 puncte liderului de la sfârșitul sezonului regulat de 22 de etape, astfel că formația lui Valérien Ismaël a pierdut șefia.

Marți se dă restartul în Austria

Cum punctele se înjumătățesc în play-offul pentru titlu, penalizarea rămâne de doar șase puncte, de la 27 la 21, iar pe primul loc trece Salzburg cu 24. Clasamentul s-a strâns în spatele lui LASK, Rapid Viena fiind la o lungime, iar Wolfsberger la două. Campionatul se reia marți, fără public.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pandemia de COVID-19 din lumea arabă prin ochii lui Răzvan Lucescu: „Au fost restricții la sânge”

Soluție spectaculoasă găsită de cehi: cum pot urmări fanii partidele de la stadion

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează