INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA

FOTO Soluție spectaculoasă găsită de cehi: cum pot urmări fanii partidele de la stadion

Fanii din Cehia pot urmări partidele în sistem drive-in
Fanii din Cehia pot urmări partidele în sistem drive-in

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 18:33

Fanii pot urmări meciurile din Cehia pe ecranele uriașe instalate în parcările stadioanelor. Nu se respectă întotdeauna distanțarea socială.

Campionatul Cehiei s-a reluat din 23 mai, Alex Băluță și Slovan Liberec au jucat deja două meciuri, iar mijlocașul craiovean a înscris miercuri al 4-lea său gol din acest campionat la victoria cu 1-0 în deplasarea de la Ceské Budejovice. Toate meciurile se dispută cu porțile închise, dar cine dorește poate să le vadă în parcările arenelor. În sistem drive-in. Stai în mașină și urmărești jocul pe un ecran uriaș. 

300 de spectatori la meciurile din Cehia

Pentru a fi respectată distanțarea specială, au voie doar 300 de spectatori. Nu se respectă însă întotdeauna. Fanii ies din autoturisme să sărbătorească golurile sau victoriile. Cum s-a întâmplat la Plzen, în timpul partidei Sparta - Viktoria (1-2, cu Niță rezervă la praghezi). La final, s-au aprins torțele.

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Cehia:

Alex Băluță, după primul gol de la restartul fotbalului din Cehia: „Cel mai frumos sentiment!”

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul de la Slavia: „Așa vrem să fie mereu!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează