Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 13:37 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 14:52

Erling Haaland (23 de ani) a fost înlocuit după numai 45 de minute la Manchester City, în partida cu Bournemouth (6-1). „A suferit o entorsă la gleznă și nu se simțea confortabil”, a explicat managerul Pep Guardiola.

După cinci goluri marcate în ultimele trei partide din Liga Campionilor și Premier League, în care a fost integralist, Erling Haaland a luat o pauză. Atacantul norvegian nu a mai punctat ieri contra lui Bournemouth (6-1), meci în care a bifat numai prima repriză, fără să înscrie. 

Șefii lui Bayern Munchen s-au hotărât » Ce sumă cer pentru a-i da drumul fotbalistului curtat intens de Real Madrid
TRANSFER
Șefii lui Bayern Munchen s-au hotărât » Ce sumă cer pentru a-i da drumul fotbalistului curtat intens de Real Madrid

Cel mai bun realizator și în acest sezon de Premier League, cu 11 goluri, trei în plus față de Salah, are o mică problemă medicală. Și este foarte probabil că va lipsi la returul cu Young Boys Berna din UEFA Champions League, de marți (ora 22:00), urmând să revină duminică în campionat, la Londra, împotriva lui Chelsea.

Erling Haaland, al doilea meci din Premier League în care nu e integralist

Managerul Pep Guardiola a fost cel care a dezvăluit presei și fanilor campioanei Europei ceea ce i s-a întâmplat lui Haaland: „A suferit o entorsă la gleznă și nu am vrut să riscăm o accidentare gravă. Nu se simțea confortabil și încercăm să-l recuperăm pentru partida de marți, altfel va absenta până duminică”. 

A fost al doilea meci din Premier League în care Erling nu rămâne în teren până la fluierul de final, după cel cu Burnley din 11 august 2023!

Jeremy Doku a contribuit la 10 goluri în acest sezon

În lipsa lui Erling Haaland, a ieșit în prim-plan alt vârf, Jeremy Doku, autorul deschiderii scorului pe „Etihad Stadium” și a patru assisturi! 

Belgianul de 21 de ani l-a încântat pe managerul „cetățenilor”: „S-a adaptat foarte repede și ajucat foarte bine în toate partidele. Suntem foarte fericiți”. Doku are în cont 4 goluri și 6 assisturi în 766 de minute adunate din 14 jocuri pentru Manchester City!

13 goluriși trei pase decisive a reușit Erling Haaland în cele 16 partide disputate pentru Manchester City în acest sezon

VIDEO. Rezumatul meciului Manchester City - Bournemouth (6-1)

Citește și:

„Cel mai frumos gol din ultimii ani” » Cristiano Ronaldo, execuție de generic în Arabia Saudită

Fotbalistul Barcelonei, băgat în ceață de indicațiile lui Xavi Hernandez: „Nu știam ce să le transmit colegilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”