INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pep Guardiola, făcut praf în Spania după ultima declarație despre Real Madrid: „Atenție, breaking news! Am migra în masă, dar nu spre Maldive sau Qatar, ca tine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 19:25

Pep Guardiola (48 de ani) a declarat că nu ar antrena-o niciodată pe Real Madrid și a iscat reacții puternice în Spania.

Cea mai dură replică a venit din partea lui Juanma Rodriguez (57 de ani), editorialist al cotidianului Marca. 

„Atenție, breaking news! Guardiola, omul care susține independența Catalunyei, care urăște cel mai mare club din istoria sportului mondial pentru simplul motiv că e din Madrid, acel Guardiola declară că nu o va antrena niciodată pe Real. Spune că mai bine ar lucra în Maldive decât la Madrid, o alegere nu tocmai inspirată, mai ales că el are o simpatie aparte pentru țările care încalcă drepturile omului.  

Bineînțeles că nu ai antrena Real Madrid, Guardiola, mai ales că niciun președinte al clubului nu ar oferi postul unui personaj cu profilul tău. Dacă cineva s-ar gândi o clipă la asta, fanii madrileni ar migra în masă, dar nu spre Maldive.

El, omul pro-independență, nu a spus însă nimic despre naționala Spaniei. Vom emigra și dacă îl vedem în postura de selecționer, dar nu spre Maldive sau Qatar, pentru că noi iubim libertatea”, a scris Juanma Rodriguez.

Vezi și:

MAN. UNITED - MAN. CITY 1-3 // Maestrul Pep Guardiola » Surpriza mare pregătită de antrenor: „Au fost 45 de minute perfecte"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  10 Ianuarie 2020, 14:49

Mama,ce sar madridistii cu fundul in sus...omul a spus un adevar, e produsul Fc Barcelona, a jucat acolo,a antrenat Barca...nu inteleg, cu ce a jignit?Deh, furaciosii madrileni se cred speciali, cine mai e ca ei, sa aiba jumatate din Ligi furate?

586974421790922
Sefu Banilor  •  09 Ianuarie 2020, 11:46

Pai daca Gargarola asta e mare antrenor Klopp e zeu?

10209355191619210
Dani Dany  •  09 Ianuarie 2020, 11:42
Postat de cpt.ahab pe 08 Ianuarie 2020, 21:44

Vai, ce jurnalist deștept! Ce spiritual! L-a făcut praf pe Guardiola! Săracul Pep trebuie să meargă acum la psiholog! Și... apropo de naționala Spaniei, în perioada sa de glorie i-a cuprins ca titulari pe Puyol, Pique, Busquets, Xavi, Iniesta, plus Pedro, D. Villa sau V. Valdez, jucători antrenați pe atunci la Barca de... ghici cine?!

Pai echipa aia nu avea.nevoie de antrenor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează