INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, impresionat de un rival din Premier League: „El va fi noul antrenor al lui Manchester City”

Pep Guardiola și Roberto De Zerbi
Foto: Imago
Pep Guardiola și Roberto De Zerbi Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 13:34 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 13:48

Pep Guardiola (52 de ani) a rămas plăcut surprins de ascensiunea lui Roberto De Zerbi (44 de ani), pe care l-a numit „noul antrenor al lui Manchester City”. Guardiola le-a spus acest lucru chiar jucătorilor lui Brighton, echipa pe care o antrenează în prezent De Zerbi.

Pep Guardiola a devenit managerul lui Manchester City în 2016 și de atunci „cetățenii” au cunoscut cea mai de succes perioadă din istorie. Cu Guardiola pe bancă, Manchester City a câștigat de 5 ori Premier League și a reușit să cucerească primul trofeu Champions League din istoria clubului în sezonul trecut.

Rusescu și Bourceanu îi răspund lui Adi Popa: „La ce echipă ai jucat atunci?”
FCSB
Rusescu și Bourceanu îi răspund lui Adi Popa: „La ce echipă ai jucat atunci?”

Brighton și Manchester City s-au întâlnit în sezonul precedent în etapa cu numărul 32, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Guardiola a rămas impresionat de tactica lui De Zerbi și l-a lăudat pe antrenorul italian chiar în fața elevilor acestuia.

Pep Guardiola: „El este noul antrenor al lui Manchester City”

Pep Guardiola s-a dus după meci la jucătorii lui Brighton, care sărbătoreau prima calificare în competițiile europene din istoria clubului. Potrivit The Telegraph, Guardiola le-a spus acestora: „el este noul antrenor al lui Manchester City”, arătând spre Roberto De Zerbi.

Guardiola l-a lăudat pe De Zerbi și la conferința de presă de dinaintea duelului din sezonul trecut: „Fiți atenți la ce vă spun, deoarece cred cu tărie asta, Roberto De Zerbi este unul dintre cei mai influenți antrenori din ultimii 20 de ani. Nu există nicio echipă care poate juca la fel, sunt unici.

Felicitări lui Brighton pentru prima calificare în cupele europene, este o performanță incredibilă. Am avut sentimentul că Roberto De Zerbi va face o treabă excelentă în Premier League în momentul în care am auzit că o va prelua pe Brighton, dar nu mă așteptam să se întâmple totul într-un timp atât de scurt. 

Își creează 20-25 de ocazii de gol pe meci, plimbă mingea într-un mod care n-a mai fost văzut de mult timp. Toată lumea este implicată, portarul parcă este mijlocaș central. Brighton se pricepe foarte bine să paseze și când să paseze mingea la omul care este liber”.

Pep Guardiola și Roberto De Zerbi se vor întâlni din nou sâmbătă de la ora 17:00. Partida va fi live pe GSP.Ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 2 și Digi Sport 2.

Vezi și alte știri:

Jucătorul lui Sepsi, beat la volan! Dioszegi: „L-a prins poliția la 3 noaptea. O să aibă dosar penal. Reziliem dacă putem”
DOSAR PENAL
Jucătorul lui Sepsi, beat la volan! Dioszegi: „L-a prins poliția la 3 noaptea. O să aibă dosar penal. Reziliem dacă putem”
Deficit URIAȘ la o echipă din SuperLiga » Patronul spune tot: „Să vă prezint informațiile”
FINANCIAR
Deficit URIAȘ la o echipă din SuperLiga » Patronul spune tot: „Să vă prezint informațiile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează