INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, înaintea duelului cu Newcastle: „O să joc și eu câteva minute” :D

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2023 12:03 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 12:34

Pep Guardiola (52 de ani) a vorbit înaintea duelului cu Newcastle United din Cupa Ligii despre accidentările care-i pun probleme în alcătuirea echipei. Manchester City va disputa 4 partide în următoarele 12 zile.

Pe lângă partida cu Newcastle, „cetățenii” vor mai juca contra lui Wolverhampton și Arsenal în Premier League și contra lui RB Leipzig în Champions League.

Guardiola nu poate conta momentan pe John Stones (29 de ani), Kevin De Bruyne (32 de ani), Bernardo Silva (29 de ani), Jack Grealish (28 de ani) și Mateo Kovacic (29 de ani), toți fiind accidentați.

Lionel Messi plănuiește viitorul transfer » Unde dorește să-și continue cariera: „Vreau să o fac în calitate de campion mondial”
INTER MIAMI
Lionel Messi plănuiește viitorul transfer » Unde dorește să-și continue cariera: „Vreau să o fac în calitate de campion mondial”

Pep Guardiola: „O să joc și eu câteva minute, dacă-mi permite spatele”

Managerul spaniol s-a operat de curând la spate, la o clinică din Barcelona, și a lipsit de pe banca „cetățenilor” în victoriile cu Sheffield United (2-1) și Fulham (5-1).

Pep Guardiola despre cum va alcătui echipa în partida cu Newcastle: „Jucătorii care au jucat mai mult nu vor juca cu Newcastle, cu siguranță. Cupa Ligii este perfectă la începutul sezonului când ai tot lotul complet.

Jucătorii care n-au prins multe minute o pot face în această competiție, e perfect. Dar când ai așa de multe accidentări, nu vreau să irosesc nici 1% din energie în această competiție. Spre exemplu, Kyle Walker (33 de ani), Ruben Dias (26 de ani), au jucat meciuri întregi și la națională și la club, sunt deja extenuați, nu ne permitem să-i pierdem.

De aceea vom juca cu cei care au nevoie de asta, probabil mulți din academie. Dacă spatele meu se va reface. poate voi juca și eu câteva minute.”

Trupa lui Guardiola este singura echipă din Premier League cu victorii pe linie și este pe primul loc în clasament, cu 18 puncte, 2 mai multe decât Liverpool.

  • Articol de Alexandru Stanciu

Citește și:

Omrani a revenit în Superliga: „A semnat pe doi ani”
MERCATO
Omrani a revenit în Superliga: „A semnat pe doi ani”
Fiul lui Diego Simeone, gesturi obscene către fanii lui Real Madrid
LA LIGA
Fiul lui Diego Simeone, gesturi obscene către fanii lui Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează