CAMPIONATE  ·  GERMANIA

Pep Guardiola vrea s-o antreneze pe Bayern pînă la eliberarea lui Honess din închisoare: ”Rămîn pînă iese Uli”

Guardiola și Honess, anul trecut, la banchetul de după cîștigarea Supercupei Europei
Guardiola și Honess, anul trecut, la banchetul de după cîștigarea Supercupei Europei

Articol de — Marti, 18 Martie 2014

Contractul tehnicianului spaniol expiră în 2016, iar fostul preşedinte al clubului va fi din nou un om liber un an mai tîrziu.

Coşmarul lui Uli Honess, 3 ani şi jumătate în spatele gratiilor pentru evaziune fiscală, i-a adus şi ceva bun lui Bayern. Pep Guardiola e gata să-şi prelungească şederea la Munchen. "Fără Uli clubul n-ar fi ajuns atît de sus. Iar visul meu este să lucrez încă doi, trei ani aici, pînă ce el se va întoarce".

Contractul lui Guardiola expiră la 1 iulie 2016, iar pedeapsa preşedintelui, retras după anunţarea sentinţei, în toamna lui 2017. Ar însemna practic o extindere a colaborării cu bavarezii de măcar un sezon, dacă nu chiar două. Cît de hotărît e Pep să rămînă s-a văzut şi din modul diplomatic în care a replicat înţepăturilor preşedintelui de onoare Franz Beckenbauer.

Kaiserul se arătase plictisit de tiki-taka pe care fostul antrenor al Barcelonei a promovat-o şi la Bayern, iar Guardiola i-a dat dreptate: "Aşa este, am fost plictisitori în prima repriză a meciului cu Arsenal. Franz nu e doar o legendă, e legenda acestui club. Am un mare respect pentru el".

Vecin cu ucigaşii!
Uli Honess va avea parte de o companie horror în închisoarea din Landberg, unde va fi încarcerat peste circa 8 săptămîni. "Printre vecinii săi de celulă se vor număra 30 de ucigaşi. În curte nu va ieşi niciodată neînsoţit fiindcă ar putea fi atacat. Deţinuţii ştiu că dacă-l lovesc devin peste noapte vedete", au dezvăluit surse din cadrul penitenciarului tabloidului Bild.

17 milioane de euro brut anual e salariul lui Pep Guardiola la Bayern

28,5 milioane de euro e suma cu care Honess a prejudiciat statul germanFrancezii au văzut ceremonia dedicată Simonei Halep şi au rămas mască. Ce a scris L'Equipe despre evenimentul de pe Arena Naţională

Libertatea

Comentarii (1)

tbone  •  18 Martie 2014, 09:59

conform cretinoizilor de la dinamu sau cefura acum si Bayern este cea mai corupta castigatoare de UCL nu? =))

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:30 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Gaz Metan

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Chindia - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
22:00 Fotbal, Cupa Africii

Senegal - Algeria

Eurosport
Program TV complet

Liga 1