INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA CUPEI GERMANIEI / BAYERN - DORTMUND, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE DOLCE1

Pep l-a ras! » Mario Mandzukici, pe urmele lui Zlatan Ibrahimovici şi Samuel Eto'o. Guardiola i-a urat ”succes la viitorul club”

Guardiola și Mandzukici s-au avut ca șoarecele cu pisica încă de la începutul colaborării
Guardiola și Mandzukici s-au avut ca șoarecele cu pisica încă de la începutul colaborării

Articol de - Publicat sambata, 17 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 17 mai 2014 00:04

Mandzukici are soarta lui Ibrahimovici şi Eto'o la Barcelona. Guardiola nu-l mai înghite şi l-a scos din lot, urîndu-i ”succes la viitorul club”.

Mario Mandzukici a intrat ieri, oficial, în clubul select al jucătorilor aflaţi în dizgraţia lui Guardiola, alături de Ibrahimovici şi Eto'o. Pep l-a scos din lotul pentru finala Cupei cu Dortmund, deşi atacantul n-are probleme de sănătate şi e golgeterul echipei în acest sezon (26 reuşite în 48 de meciuri).

Relaţia lui Pep cu "Mandzu" a suferit încă de la sosirea catalanului pe bancă, vara trecută. Iar după oficializarea transferului lui Lewandowski, în ianuarie, s-a deteriorat iremediabil. "Mario putea juca, dar a fost decizia mea să-l las acasă", a explicat Guardiola, care i-ar fi urat croatului "succes la viitorul club".

Potrivit tabloidului Bild, croatul va ajunge la Chelsea, de unde Bayern îl vrea pe fundaşul David Luiz.

FINALA CUPEI ANGLIEI / Arsenal - Hull (19:00, sport.ro)
La un pas de United
Astăzi, în finala Cupei cu Hull, Arsenal are şansa de a salva un sezon modest, terminat pe locul 4 în Premier. În cazul unui triumf, va încheia o perioadă neagră în istoria clubului, 9 ani fără vreun trofeu!, şi o va egala pe Man. United la numărul de Cupe ale Angliei din vitrină. "Tunarii" au 10 trofee.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
blaustein
blaustein  •  17 Mai 2014, 16:27

Nu-l inteleg pe Guardiola. Oricum, nu Mandzukic este preferatul meu pentru un transfer la Chelsea, ci Cavani sau Falcao. Oricum, croatul e peste Diego Costa, parerea mea.

valiii
valiii  •  17 Mai 2014, 12:41

personal,mandzukic nu mi se pare un varf de care sa scapi asa usor,chiar daca-l iei pe lewandovski ,dar na...cand a jucat guardioala cu un varf adevarat? la turca ,care o joaca el nu-i trebuie atacant de careu

demirel
demirel  •  17 Mai 2014, 11:06

e prost pep asta... s-a dovedit ce atacanti au fost ibra si eto... si o sa se vada si cu mario. Cat despre Lewandowski mai vedem. Una e Bayern si alta e Dortmund. Buna afacere ptr Chelsea sa il dea pe luiz si sa ia ceva bani + mandzukic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează