INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

VIDEO Pierdere grea pentru Bayern Munchen: un jucător de bază s-a accidentat grav! + Robert Lewandowski a dat recital cu Eintracht

Bayern Munchen a suferit o pierdere importantă chiar în startul meciului din Bundesliga contra lui Eintracht Frankfurt. foto: Guliver/Getty Images
Bayern Munchen a suferit o pierdere importantă chiar în startul meciului din Bundesliga contra lui Eintracht Frankfurt. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 17:42 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 20:04

Bayern Munchen a suferit o pierdere importantă chiar în startul meciului din Bundesliga contra lui Eintracht Frankfurt: fundașul stânga Alphonso Davies s-a „rupt” după doar două minute și va fi indisponibil o perioadă îndelungată.

Davies a avut parte de un ghinion teribil. În minutul 2 al partidei de pe Allianz Arena, acesta a călcat strâmb, iar semnele făcute către echipa medicală au fost clare: el nu a mai putut continua meciul și a fost înlocuit cu francezul Lucas Hernandez. Davies a părăsit terenul cărat pe brațe de echipa medicală.

Bayern a confirmat, imediat după meci, că Alphonso Davies va fi indisponibil pentru următoarele 6-8 săptămâni.

La doar 19 ani, canadianul din defensiva lui Bayern a devenit un om de bază la campioana Germaniei. El și-a trecut deja în cont 7 trofee alături de bavarezi și e considerat unul dintre cei mai buni fundași din lume.

Recital Robert Lewandowski

Fără Alphonso Davies, Bayern Munchen s-a distrat cu Eintracht Frankfurt, pe care a învins-o cu 5-0. „Bombardierul” Robert Lewandowski a înscris un hat-trick și își continuă forma de senzație și în actualul sezon: are nu mai puțin de 9 goluri reușite în ultimele 3 meciuri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

DINAMO KIEV. Dezvăluire din culise: „După meci, toți jucătorii sărbătoreau victoria. Lucescu a intrat în vestiar și i-a criticat dur”

PREMIER LEAGUE. Managerul lui Liverpool elogiază un jucător de la Manchester United: „Sunt atât de mândru de tine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează