INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

Pique, pozat în club alături de o blondă misterioasă după despărțirea de Shakira » Fundașul catalan, victima unei răzbunări: „Ratatule!”

Pique și Shakira s-au despărțit oficial la începutul lunii // foto: Imago +49   FOTO
Pique și Shakira s-au despărțit oficial la începutul lunii // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 09:36 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 10:00

Gerard Pique (35 de ani), fundașul Barcelonei, a fost surprins alături de o altă femeie, la 3 săptămâni de la despărțirea de Shakira.

Spaniolul, care se află în vacanță înainte de noul sezon, a profitat de vacanță și a plecat în Suedia. 

Pique a participat la o convenție, în calitate de CEO al companiei sale, Kosmos, dar a avut și timp pentru distracție. 

Shakira, „săgeți” către Pique în noua melodie? Mesajul în versuri pentru fundașul Barcelonei
MESAJ
Shakira, „săgeți” către Pique în noua melodie? Mesajul în versuri pentru fundașul Barcelonei

Pique, surprins alături de o altă femeie 

Fundașul a fost surprins de paparazzi, într-un club din Stockholm , alături de o blondă. Pique purta o glugă pe cap, pentru a nu fi recunoscut, dar tot a fost remarcat de cei din jur. 

Pique, pozat în club alături de o blondă misterioasă după despărțirea de Shakira » Fundașul catalan, victima unei răzbunări: „Ratatule!”

De ce la a pornit totul? vedetă din Suedia s-a răzbunat pe Pique. 

Daily Mail scrie că fotografia a fost făcută și publicată de Katrin Zytomierska, o femeie de afaceri, influencer în Suedia și patroana clubului în care se afla catalanul. Ea a dorit să se răzbune pe Pique pentru că fundașul nu a vrut să-i salute fiul. 

Katrin Zytomierska a publicat poza pe internet, a avut un mesaj dur la adresa fundașului, dar ulterior le-a șters. 

„Ascultă-mă, ratatule. Probabil că toate fetele de la acea petrecere voiau să facă sex cu tine, dar eu, când te văd, mă gândesc la fiul meu. Te-am rugat să-l saluți pe fiul meu, dar ai spus nu. De ce? Pentru că poți dribla cu o minge? Asta nu mă impresionează. Mă întristează că faima ți s-a urcat la cap. Este patetic. Karma se va răzbuna pe tine”, a scris Katrin Zytomierska. 

Nu a fost nepoliticos, ci doar arogant. Bănuiesc că pentru că e un fotbalist cunoscut. Am făcut poza pentru a o poșta le mine pe Instagram 
- Katrin Zytomierska 

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Pique, petreceri cu cortine roșii și telefoane aruncate la intrare 

Jordi Martín, unul dintre paparazzi de calibru din Spania, spune că Pique o ține din petrecere în petrecere după despărțirea de Shakira.  

„Despre petrecerile lui Piqué, să vedem... Îl urmăresc pe Gerard de 12 ani și Piqué este recunoscut în Barcelona pentru petrecerile pe care le dă... dar în ultima vreme lucrurile au depășit orice limită, stă și petrece mult timp alături de coechipierul său Riqui Puig. 

Cheltuiește sume indecente în cluburi de noapte și restaurante până la primele ore ale dimineții”, spune Jordi în presa spaniolă.  

„Din informațiile mele, sumele pe care Piqué le poate cheltui într-o noapte variază în funcție de zi, dar minim 2.000 de euro, de la 2.000 în sus pe zi. Dar acele sume pentru Piqué sunt ridicole”, subliniază Jordi Martin. 

Conform presei spaniole, Pique, 35 de ani, s-a întâlnit de mai multe ori în clubul de noapte La Traviesa cu o chelneriță. Fotbalistul lui FC Barcelona a ajuns la club cu taxiul și, pentru a intra și a ieși din incintă fără a fi văzut, a folosit o ușă laterală, pe o stradă cu foarte puțin trafic. Odată intrat în club, a mers într-o cameră privată unde s-a ascuns cu ceea ce avea să fie noua lui amantă.  

Potrivit reporterului „Socialité”, în acea cameră privată „este o perdea roșie și odată ce treci de ea sunt niște scări unde Pique se vedea cu chelnerița”. 

Citește și: 

Pique ar fi petrecut într-o cameră de hotel cu două „ispite” de la „Insula Tentațiilor”

Pique îl provoacă pe Laporta și anunță schimbări majore: „Fă asta dacă ai tupeu!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  22 Iunie 2022, 14:12
Postat de enigmaticul pe 22 Iunie 2022, 12:07

Femeie, cred că ești cu ...capul!! De ce era obligat Gerard să-ți salute adrasla?? Că ești mare ”sculă”, proprietară de local?? I se fâlfâie lui Pique de postarea pe internet a unei anonime!

Sigur femeia aia o sa iti citeasca mesajul

enigmaticul
enigmaticul  •  22 Iunie 2022, 12:07

Femeie, cred că ești cu ...capul!! De ce era obligat Gerard să-ți salute adrasla?? Că ești mare ”sculă”, proprietară de local?? I se fâlfâie lui Pique de postarea pe internet a unei anonime!

tristan
tristan  •  22 Iunie 2022, 11:55

Nu s io fanul lui Pique dar vin toti agaricii sa l judece pe Pique...omul asta a castigat trofee in sport, a facut bani din diverse afaceri in care a investit inteligent si vn tot felul de pacalici sa l judcee...e viata lui ,face ce vrea cu ea...nu da in cap la nimeni , nu fura de la nimeni...cu ce drept vin altii sa l judece???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează