INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pique îl provoacă pe Laporta și anunță schimbări majore: „Fă asta dacă ai tupeu!”

Gerard Pique mai are doi ani de contract cu Barcelona, dar viitorul său pe Camp Nou nu e bătut în cuie / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Gerard Pique mai are doi ani de contract cu Barcelona, dar viitorul său pe Camp Nou nu e bătut în cuie / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 19:03 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 19:41

Gerard Pique mai are doi ani de contract cu Barcelona, dar viitorul său pe Camp Nou nu e bătut în cuie. Pe lângă problemele personale legate de „ruptura” de Shakira, „veteranul” din apărarea catalanilor a trebuit să dea explicații și în fața conducerii.

În ultima întrevedere pe care a avut-o cu șefii Barcelonei, Pique le-ar fi promis președintelui Laporta și tehnicianului Xavi că va avea o atitudine total schimbată în perioada următoare.

Ambii i-ar fi transmis fundașului că trebuie să-și revină din punct de vedere fizic și, mai important, că e obligat să lase deoparte controversele care i-au ocupat recent majoritatea timpului”, notează cei de la Marca, citând postul „Onze”. 

Pique îl provoacă pe Laporta și anunță schimbări majore

Mai mult, Pique i-ar mai fi asigurat pe cei din conducere că va sta departe și de afaceri și va prioritiza evoluțiile sale de la Barcelona. Recent, Pique a intrat în top 100 cei mai bogați oameni din Spania, conform topului Forbes.

„Voi fi titular! Dacă ai tupeu, transferă cel mai bun fundaș central din lume! Va veni și va sta pe bancă, pentru că eu voi fi mai bun”, i-ar fi transmis Pique lui Laporta.

Pique ar fi petrecut într-o cameră de hotel cu două „ispite” de la „Insula Tentațiilor”
BARCELONA
Pique ar fi petrecut într-o cameră de hotel cu două „ispite” de la „Insula Tentațiilor”

Renunță Barcelona la Pique? 

Controversele din viața privată, dar și salariul uriaș, de 19 milioane de euro net pe an, ar fi principalele motive pentru care conducerea clubului ia în considerare despărțirea de legendarul stoper catalan.

Pique, ajuns la 35 de ani, a absentat constant pe parcursul sezonului trecut, din cauza problemelor fizice. În ultimele 11 meciuri ale stagiunii recent încheiate, fundașul a apărut în doar două partide.

În ultimele 5 etape din La Liga, nu a fost în lot. Și din acest motiv, conducerea catalanilor se gândește că ar fi benefică o despărțire de Pique, care mai are însă doi ani de contract.

Pique are probleme în viața personală

Pique și Shakira au anunțat că se despart, după 11 ani de relație, după ce fundașul Barcelonei ar fi înșelat-o pe celebra artistă.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca.

Pique și Shakira au format un cuplu vreme de 11 ani și au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9).

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pique, petreceri cu cortine roșii și telefoane aruncate la intrare: „Lucrurile au luat-o razna după despărțirea de Shakira”. Suma imensă cheltuită pe noapte

Explicațiile lui Didier Deschamps pentru fiasco-ul campioanei mondiale Franța: „N-am avut forță, caracter și energie”

După despărțirea de Atletico, Luis Suarez s-a autopropus la un club din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează