INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

După despărțirea de Atletico, Luis Suarez s-a autopropus la un club din Serie A

Luis Suarez/ foto: Imago Images
Luis Suarez/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 16:20 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 17:04

Luis Suarez (35 de ani) s-a despărțit de Atletico Madrid la finalul sezonului recent încheiat și ar dori să joace pentru Juventus, anunță Gazzetta dello Sport.

Jurnaliștii italieni spun că atacantul liber de contract s-ar fi autopropus la „Bătrâna Doamnă”, la doi ani după ce a ratat transferul la echipa torineză.

În 2020, după despărțirea de Barcelona, Suarez a fost în negocieri intense cu Juventus și a fost aproape să semneze. Transferul a picat însă, după ce uruguayanul a fost acuzat că trișat la examenul de obținere a cetățeniei italiene. 

Suarez voia cetățenia italiană, pentru a fi considerat jucător comunitar. Acesta ar fi primit însă răspunsurile înainte de examen. După întregul scandal, mutarea a picat, iar Suarez a ajuns la Atletico Madrid.

În premieră, Mutu a dezvăluit motivul surprinzător pentru care a rupt relația cu Consuelo: „Nu mi-o spunea direct”
CARTE
În premieră, Mutu a dezvăluit motivul surprinzător pentru care a rupt relația cu Consuelo: „Nu mi-o spunea direct”

Suarez s-ar fi autopropus la Juventus

Rămas din nou liber de contract, Suarez ar vrea să joace la Juventus. Varianta ar fi pe placul antrenorului Massimiliano Allegri, care își dorește jucători cu experiență și cu trofee în palmares, pentru a crește încrederea tinerilor din lot.

Suarez ar dori un salariu de aproximativ 5 milioane de euro, însă „Bătrâna Doamnă” nu ar fi dispusă să îi plătească un asemenea salariu. Cu toate acestea, clubul este deschis la negocieri. 

Suarez s-a despărțit de Atletico Madrid

După doi ani la Atletico, Suarez și-a anunțat plecarea la ultimul meci al sezonului jucat acasă, împotriva celor de la Sevilla, scor 1-1.

Alături de madrileni, „rechinul” a cucerit La Liga în sezonul 2020-2021, contribuind cu 21 de goluri și 3 pase decisive. În stagiune 2021-2022, Suarez a reușit să marcheze de 11 ori în campionatul Spaniei și oferit două assist-uri.

Citește și:

„Decarul” stângaci care a ales Australia, după ce a fost ignorat de FRF: „Am făcut un pas în față, ca un bărbat, și am decis” » S-a calificat la Mondial

Jurgen Klopp, ironizat acum pentru o declarație hazardată din 2016: „Normal, acum ar trebui să-și dea demisia!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează