INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pique nu s-a putut abține! Ce mesaj a avut pentru rivalii madrileni, după al 24-lea titlu cu Barcelona

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 16:48

Barcelona a cîștigat azi Campionatul Mondial al Cluburilor, după 3-0 cu River Plate. Astfel, catalanii au ajuns la cinci trofee cîștigate în 2015.

După această victorie, Pique și-a amintit de războiul personal cu cei de la Real Madrid. Fundașul Barcelonei a postat pe Twitter 24 de cupe, numărul de trofee cucerite cu Barcelona, și mesajul "Pentru superiorii mei", făcînd referire la mesajul pe care i l-a transmis Granero.

 pq

CE I-A Spus GRANERO

Esteban Granero, fost mijlocaș la Real Madrid, l-a atacat Pique, pentru a-l apăra pe Arbeloa, pentru a-l apăra pe fostul său coleg.

Mijlocașul a postat pe Twitter o poză cu Arbeloa, cînd Real a cîștigat a zecea Ligă a Campionilor, și cu mesajul: "Pique, te rog, uită de complexele tale și respectă-ți superiorii".

 

PIQUE, VULGAR CU ARBELOA

"Arbeloa a spus că este prietenul meu. Eu nu îl consider prietenul meu, ci un cunoscut", a declarat fundașul catalanilor.

 Pique a folosit cuvîntul "conocido", care înseamnă "cunoscut", făcînd o pauză în mijlocul cuvîntului, după "cono". În spaniolă, este un joc de cuvinte vulgar, în condițiile în care "cono" înseamnă organul genital feminin

"Pique e obsedat de noi. Îl văd şi într-un stand-up comedy vorbind tot despre Real Madrid. Ultimii 10 ani ai Barcelonei nu egalează istoria Madridului" Alvaro Arbeloa, fundaș Real Madrid

DE LA CE A PORNIT TOTUL

Gerard Pique a fost primul care a ironizat gafa uluitoare făcută de Real Madrid în Cupa Spaniei, cînd Denis Cherişev a fost folosit titular, deşi nu avea drept de joc. Exact în timpul meciului, Pique a postat pe Twitter un mesaj în care rîdea, iar fanii și lumea fotbalului au presupus că rîde de Real Madrid. 

De-a lungul timpului, Pique a mai intrat în conflicte cu cei de la Real Madrid sau cu suporterilor echipei și a spus că pentru el, huiduielile fanilor madrileni sînt precum muzica simfonică.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
868983356483828
Florentin Flaugiu  •  21 Decembrie 2015, 00:47

Pique ii mai inteapa pe madrilisti din cand in cand,dar omu juaca fotbal.ramos daca nu juca la madrid era eliminat la fiecare meci ciobanu.arbeloa.....pote sa faca fata la dinamo,nul vad mai sus.cand vb de madrid vb de echipa guvernului.au furat cupe si campionate la greu cu franco.acum baga gros mana la bugetul statului pt transferuri in fiecate an sa tina pasu cu barsa.ps.....barca are dreptul la transferuri din ianuarie 2016,,la masia" domina europa

1127219950622883
Vali Prisacariu  •  20 Decembrie 2015, 23:48

Pique e peste Arbeloa si Sergio Ramos din orice punct de vedere. De fapt Arbeloa e unicul jucator spaniol care l-a scuipat pe Xavi si Iniesta. Frustrarea madridului e inegalabila,punand la socoteala si anul asta va fi in 9 ani un campionat castigat(furat).Cun un presedinte mafiot,viitorul e asigurat...la garla.

1679336805663461
Doru ForzaStiinta  •  20 Decembrie 2015, 23:01

Pique e doar *** gen ckibi barna...madrid insemna totul in spania,barcelona nu ar exista fara madrid...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează