INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

Andrea Pirlo, ofertat de Partizan Belgrad! Dejan Stankovic îl așteaptă la derby!

Andrea Pirlo, Foto: Imago Images
Andrea Pirlo, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2022 12:49 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 14:02

Andrea Pirlo, fostul antrenor al lui Juventus (43 de ani), liber de contract, așteaptă propuneri din Serie A, dar este atras și de o variantă din străinătate, după ce a refuzat o echipă din Polonia. 

La echipa torineză a stat 52 de meciuri pe bancă și a terminat campionatul pe locul 4 în ediția 2020-2021.

Andrea Pirlo are un an de când nu mai antrenează pe nimeni și tocmai ce i s-a terminat și contractul cu Juventus, așa că poate semna liber cu oricine. 

Fostul mare mijlocaș italian e atras de ideea de a nu pleca din Serie A și așteaptă un loc liber pentru a reintra în circuit. 

Numele său a apărut în unele discuții legate de Spezia, Cremonese și Udinese, numai că aceste echipe s-au orientat deja spre alte piste: „nou-promovata s-a înțeles cu Alvini, friulanii cu Sottil, iar la Spezia mare favorit să semneze este Gotti, ex-Udinese”, scrie Gazzetta dello Sport.

Și Răzvan Grădinaru vrea să plece de la Dinamo:  „Nu mai sunt bani” + Critică schimbarea lui Stoican: „El ne unise. Uhrin voia ceva, noi altceva”
DINAMO
Și Răzvan Grădinaru vrea să plece de la Dinamo: „Nu mai sunt bani” + Critică schimbarea lui Stoican: „El ne unise. Uhrin voia ceva, noi altceva”

Andrea Pirlo s-a autopropus la naționala Poloniei

Așa că, până la vreo ofertă clară din Italia, Pirlo studiază atent și piața externă, de unde continuă să existe interes pentru fostul internațional. 

Pirlo a negociat recent cu o echipă din Polonia, dar a refuzat să bată palma, a fost dorit în iarnă de Benfica, formație calificată în primăvara Ligii, și s-a autopropus selecționer al Poloniei, după plecarea lui Paulo Sousa.

Andrea Pirlo, ofertat de Partizan Belgrad

Cea mai nouă alternativă a apărut din Serbia. Andrea a mers chiar la Belgrad pentru a trata cu conducerea clubului care l-a crescut pe Dusan Vlahovic. 

Partizan Belgrad l-ar vrea pentru a se lupta la titlu și în sezonul viitor ca s-o detroneze pe Steaua Roșie. 

Ar fi reîncărcat „derbyul” cu fostul rival de la Inter Milano, Dejan Stankovic. Pirlo a cerut un timp de gândire pentru a evalua oferta, sperând că între timp se ivește ceva mai bun. Și sportiv, și financiar.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Milan, asalt pe piața transferurilor: oferte pentru un star de la Roma, un câștigător de CL cu Liverpool și pentru senzația de la Euro 2016

Mircea Lucescu aprobă transferul pus la cale de Inter: „La Șahtiorul meu a marcat 44 de goluri!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează