INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFAGATE

Platini a făcut apel la suspendarea decisă de Comisia de Etică a FIFA

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 19:39

Președintele UEFA, Michel Platini, a făcut apel la suspendarea de 90 de zile dictată în cazul său de Comisia de Etică a FIFA, informează The Guardian.

Pe de altă parte, Federația Franceză de Fotbal intenționează să apeleze la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru ca Platini să poată candida la alegerile pentru postul de președinte al FIFA.

Președintele FIFA, Joseph Blatter, vicepreședintele Michel Platini, care îndeplinește și funcția de președinte al UEFA, și secretarul general Jerome Valcke au fost suspendați, joi, pentru 90 de zile de Comisia de Etică a forului fotbalistic internațional.

Perioada de suspendare a celor trei începe imediat și se referă la orice activitate națională și internațională legată de fotbal, putînd fi extinsă cu 45 de zile.

Blatter, Valcke și Platini sînt cercetați de Comisa de Etică a FIFA pentru fapte de corupție.

Sursă: Mediafax

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează