INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo, anunț de ultimă oră: „Mi-am atins obiectivul în Italia. Vă mulțumesc pentru această călătorie!”

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2021 10:00 / Actualizat marti, 25 mai 2021 10:03

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj lung pe social media, sugerând că s-ar putea despărți de Juventus: „Am câștigat tot ce mi-am stabilit din prima zi în Italia”. S-a închis cercul bianconero?

Cristiano Ronaldo are 36 de ani, joacă de trei sezoane la Juventus și întărește speculațiile unei despărțiri de bianconeri. Căpitanul Portugaliei a postat un mesaj, lung și misterios, pe Instagram, scriind că a cucerit ce și-a dorit în Peninsulă. Sugerează că ar putea părăsi Torino.

Cristiano Ronaldo are toate trofeele în Anglia, Spania și Italia

„Mi-am atins obiectivul pe care mi l-am stabilit încă din prima zi în Italia: să câștig campionatul, Cupa și Supercupa, dar și să fiu cel mai bun jucător și golgeter în această mare țară a fotbalului plină de jucători extraordinari, cluburi uriașe și o cultură fotbalistică foarte specială". A încheiat și mai enigmatic: „Vă mulțumesc pentru această călătorie!".

Lusitanul spune că e foarte mândru de tot ce a realizat de-a lungul carierei: „Campion în Anglia, Spania și Italia; câștigătorul Cupei în Anglia, Spania și Italia; câștigătorul Supercupei în Anglia, Spania și Italia; fotbalistul anului în Anglia, Spania și Italia; golgeter în Anglia, Spania și Italia; peste 100 de goluri pentru un club din Anglia, Spania și Italia".

Cristiano Ronaldo, anunț de ultimă oră: „Mi-am atins obiectivul în Italia. Vă mulțumesc pentru această călătorie!”
Cristiano Ronaldo, Cupa Italiei

Cristiano Ronaldo: „Recordurile mă urmăresc pe mine"

A repetat motto-ul său: „Nu eu urmăresc recordurile, recordurile mă urmăresc pe mine". Și a explicat:

„Pentru cei care nu înțeleg, e foarte simplu. Fotbalul este un joc colectiv, însă numai autodepășindu-ne individual ne ajutăm echipele să-și împlinească misiunile. Întotdeauna, trebuie să oferi mai mult pe teren și să muncești mai mult în afara terenului. Recordurile individuale se vor împleti, iar titlurile colective devin o consecință naturală”.

29 de trofeea cucerit Cristiano Ronaldo în Top 5 Europa: Man. United (9), Real Madrid (15) și Juventus (5)

669 de goluria marcat atacantul portughez în Top 5 Europa: Man. United (118), Real Madrid (450) și Juventus (101)

863 de meciuria jucat CR7 în toate competițiile la Man. United (292), Real Madrid (438) și Juventus (133)

Citește și alte știri din Serie A: 

Gattuso, demis la miezul nopții pe Twitter! Napoli a ratat grupele Ligii în ultima etapă

AC Milan s-a întors în Liga Campionilor după 7 ani de absență. Ce urmează pentru echipa lui Pioli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
brujo
brujo  •  25 Mai 2021, 18:05

United nu mai e echipa mare de cand s-a retras batatorul de fotbalisti.

107889588095945
George George  •  25 Mai 2021, 14:38
Postat de ijohn pe 25 Mai 2021, 11:08

Tocmai pe Inter o dai exemplu? Pai Inter castiga campionatul odata la 10 ani si LC odata la 40 de ani. Juve are 5 semifinale de liga si 2 finale din 2015 incoace. Plus 6 titluri. Juve este unul din cele 4 mari cluburi din lume, alaturi de Real, Bayern si United. Comparabil cu Inter poa’ sa fie doar Barca care pana la dream teamul lui Messi, Iniesta, Xavi...luase o singura liga in ‘92 (exact ca Inter sau Steaua). Acest dream team al Barcelonei a scris istorie 7-8 ani...dar gata...in Europa ne revedem peste 30 ani, exact ca Inter. Sau uiti ca le-a dat Bayern 8 la ei acasa?

Inter castigase 2 editii consecutive ale CCE (in 64 si 65) pana la cea din 2010!! Iar Real nu a castigat niciodata Cupa Cupelor, desi detine 13 Ligi ale Campionilor! Pe de alta parte, United a castigat toate competitiile posibile, dar are doar 3 Ligi ale Campionilor, pe cand AC Milan (7), Liverpool (tot 7, dar fara trofeu in Cupa Cupelor), Barcelona (5) si Ajax (4) au mai multe!

unurt1
unurt1  •  25 Mai 2021, 11:41

Il vrei la steaua?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează