INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pleacă vedetele de la Chelsea? Cine cere să fie eliberat pe caz de forță majoră!

Romelul Lukaku// FOTO:IMAGO / Action Plus
Romelul Lukaku// FOTO:IMAGO / Action Plus

Articol de - Publicat sambata, 12 martie 2022 13:42 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 14:39

Romelu Lukaku (28 de ani) vrea să profite de sancțiunile impuse de guvernul britanic lui Roman Abramovich și să se întoarcă la Inter. E dispus să-și reducă chiar considerabil salariul!

Chelsea a ajuns într-o situație disperată, cu conturile ferecate, încasările „înghețate” și spectrul falimentului la poartă. Guvernul britanic a împiedicat acum și încercarea de vânzare a clubului, sancționându-l astfel pe proprietarul rus Roman Abramovich pentru legăturile lui cu Vladimir Putin, cel ce a declanșat invazia din Ucraina.

Mutu, poveste spumoasă cu Giovanni Becali și Roman Abramovich: „Îmi era rușine. M-am aruncat după panourile publicitare și mă gândeam «Mamă, poate îl iau ăștia acum»”
CHELSEA
Mutu, poveste spumoasă cu Giovanni Becali și Roman Abramovich: „Îmi era rușine. M-am aruncat după panourile publicitare și mă gândeam «Mamă, poate îl iau ăștia acum»”

Pleacă vedetele de la Chelsea?!

Campioana Europei riscă acum să se destrame dacă nu-și va găsi un patron care să preia echipa și să facă față cheltuielilor, în condițiile în care toate transferurile sunt blocate până pe 31 mai, pe stadion nu mai au acces decât abonații, iar sponsorii și-au suspendat acordurile sau sunt pe cale să se retragă definitiv.

Singurele posibilități de a pleca de pe Stamford Bridge rămân pentru jucători transferul la parametru zero, de care ar beneficia Christensen, Azpilicueta și Rudiger sau un împrumut la finele stagiunii

Până să se concretizeze o tranzacționare a grupării „The Blues”, caz în care Jorginho și Emerson Palmieri ar putea da curs ofertelor de a reveni în Serie A, fiind curtați de Juventus, potrivit Tuttosport, un alt star și-a propus să-și facă urgent bagajele. Și va cere eliberarea de contractul abia semnat în 2021, invocând un caz de forță majoră!

Romelu Lukaku cere să fie eliberat pe caz de forță majoră

Romelu Lukaku regretă că a ales să se întoarcă în Premier League și nu s-a acomodat deloc la Chelsea, unde relația cu Tuchel s-a deteriorat ireversibil după un interviu acordat în presa britanică. Atacantul belgian visează să joace din nou la Inter, care însă nu poate face nimic dacă nu se găsește un investitor agreat de Guvern și dispus să preia clubul.

Ca să fie mai convingător, „Big Rom” e gata să-și reducă și pretențiile salariale, de la 12,5 milioane în prezent la 7,5 milioane de euro, în linie cu nivelul salariilor de la campioana Italiei. În plus, ar beneficia și de decretul special pentru străinii care se întorc să lucreze în Peninsulă, reducerea cu 50% a impozitului pe venit.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Reacția genială a lui Thierry Henry, după ce Benzema a fost comparat cu Harry Kane: „Wow, abia acum?!”

Alaba, colaborare cu Ikea după momentul viral cu scaunul, la meciul cu PSG? Ce a răspuns fundașul lui Real Madrid :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  12 Martie 2022, 22:57

Sa se desfiinteze, oricum e o echipa fara traditie, umflata artificial din 2003 de un *** cu fani de carton.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

176901212832165
Dan Petnaise  •  12 Martie 2022, 17:00

Bravo guvernului UK! Riscă să desființeze o echipă, dar se împotrivește lui Puțin.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează