INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Pleacă Zinedine Zidane și revine Jose Mourinho? Presa din Spania anunță o schimbare istorică la Real Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 16:58

Zinedine Zidane și președintele Florentino Perez nu se mai înțeleg. Presa din Spania scrie că Jose Mourinho se pregătește de revenirea la Real Madrid.

Scandalul cu Bale și umilința istorică suferită în derbyul amical cu Atlético (3-7) au agitat teribil apele la Real Madrid. Într-atât încât președintele Florentino Pérez a stricat relațiile cu Zinedine Zidane, rechemat pe Bernabéu în martie.

Zvonurile vorbesc despre o posibilă demitere a antrenorului francez înaintea startului de sezon și înlocuirea lui cu José Mourinho.

Portughezul a refuzat recent o superofertă din China, e liber de contract după despărțirea de Man. United și ar accepta imediat revenirea la echipa pe care a pregătit-o între 2010 și 2013.

Jose Mourinho a câștigat cu Real un titlu, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.

Vezi și: VIDEO Sergio Ramos caută scuze după dezastrul cu Atletico: „Am tratat meciul ca pe un amical. Ei nu!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mioriticul
mioriticul  •  28 Iulie 2019, 20:20
Postat de mrtweaks pe 28 Iulie 2019, 19:11

Chirila ce solutii are? Sau si la Real pana si femeia de serviciu va primi o sansa inaintea lui?

Da abia aștept el clasico. Cu Ionuț și Victoras antrenori la Real resp. Barca

robotucigas
robotucigas  •  28 Iulie 2019, 19:35

O antrenez eu! Dau în ei de le sar toți nervi. Eu cred ca ar trebui sa lupte să-și mențină postul. Sau să-i dea bani, și sa nu renunțe. El mai avea oferte și a ales real. Dar cred ca de acuma nu mai face această greșeală! Se pare ca și jucători au început sa aleagă cu capul, decât sa te ratezi pe banca mai bine mergi la alta echipa care te pune în valoare. Și ce-i drept multe echipe au început sa dea salariu mare.

godot
godot  •  28 Iulie 2019, 19:18
Postat de rva4 pe 28 Iulie 2019, 18:49

Verifica toate rezultatele Realului de cand a revenit Zidane . Este cea mai slaba evolutie a Realului . Pentru ca a antrenat cea mai buna echipa a Realului in frunte cu Ronaldo , sufletul si motorul echipei, cel ce i a tras dupa el pe ceilalti colegi, i a motivat, multi "specialisti" in frunte chiar cu Zidane,au crezut ca el este un mare antrenor. Mare greseala! Am spus o de multi ani: Zidane este un antrenor mediocru si asta se vede acum. Daca nu scapa rapid de el,Real e sortita mediocritatii.

A câștigat 3 Ligi ale Campionilor consecutiv. Orice apreciere suplimentară este pleonstică.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează