INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Dinamo Kiev se dezintegrează?! Încă trei jucători importanți ai lui Lucescu ar putea fi vânduți imediat!

Mircea Lucescu//Foto: Imago
Mircea Lucescu//Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 20 decembrie 2021 11:17 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 11:44

Mircea Lucescu (76 de ani) va rămâne fără fundașul stânga Mykolenko, fundașul stânga urmând a fi transferat în ianuarie la Everton, dar i-ar putea pierde și pe Tsygankov, De Pena și Verbic.

După un prim sezon la Dinamo Kiev cu hat-trick de trofee, titlu-cupă-supercupă, Mircea Lucescu e pe locul 2 acum, la jumătatea stagiunii, la două puncte în spatele lui Șahtior.

Scandal în Premier! Klopp, furios la final, a urlat la „central”: „Tu ești singurul arbitru cu care am o problemă!”. Contraatacul lui Conte
Tottenham - Liverpool 2-2
Scandal în Premier! Klopp, furios la final, a urlat la „central”: „Tu ești singurul arbitru cu care am o problemă!”. Contraatacul lui Conte

Vitaliy Mykolenko, peste 20 de milioane de euro

Nu clasamentul este problema. Antrenorul e îngrijorat de cum va arăta echipa sa de la 1 februarie, la sfârșitul perioadei de transferuri.

„Il Luce” știe că va rămâne fără un titular important, fundașul stânga Vitaliy Mykolenko. Acesta pleacă în ianuarie la Everton, care plătește peste 20 de milioane de euro pentru el.

Viktor Tsygankov e golgeterul kievenilor

În afara acestuia, alți trei alb-albaștri, ucraineanul Viktor Tsygankov, uruguayanul Carlos de Pena și slovenul Benjamin Verbic, toți trei jucători de atac, ar putea părăsi clubul kievean în iarnă. Potrivit presei locale, Dinamo e gata să asculte ofertele.

Cea mai mare pierdere ar fi despărțirea de Tsygankov. Tânărul mijlocaș ofensiv, 24 de ani, e golgeterul formației lui Lucescu în actualul sezon, cu 11 goluri în 18 meciuri de campionat.

25 de milioane de euroeste cota actuală a lui Viktor Tsygankov, cea mai mare la Dinamo Kiev, potrivit site-ului transfermarkt.de

Trei cluburi mari l-au vrut în Serie A pe Mykolenko

În vară, Roma, Inter și Milan îl urmăreau. Jose Mourinho era cel mai interesat de el. A insistat să-l aducă pe „Olimpico”. Roma propunea maximum 20 de milioane, sumă refuzată de Dinamo.

Alb-albaștrii l-ar putea readuce la echipă pe Vladislav Dubinchak, 23 de ani, fundașul stânga împrumutat la Dnipro.

Citește și:

Scandal în Premier! Klopp, furios la final, a urlat la „central”: „Tu ești singurul arbitru cu care am o problemă!”. Contraatacul lui Conte

Sepp Blatter recunoaște că a asistat la trageri la sorți trucate: „Sigur că pot fi semnalizate bilele. Le încălzești sau le răcești”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  20 Decembrie 2021, 12:29

Tot sa ramai fara jucatori cand iei peste 20 milioane de euro pe un fotbalist...din banii astia sigur o parte se vor reinvesti in alti fotbalisti,asta este si scopul echipelor din est sa ajunga in UCL,sa isi expuna fotbalistii si sa ii vanda pe sume mari...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează