INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - GRANADA 2-0

Pobga s-a plâns că nu merita „galbenul” de la Kovacs: „Adversarii voiau să mă elimine!”

Paul Pogba
Paul Pogba

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 12:57 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 14:35

Nervos, Paul Pogba (28 de ani) a fost scos la pauza meciului Manchester United - Granda (2-0) pentru a evita suspendarea în semifinale. „N-a fost fault de cartonaș, dar accept”. Arbitrul român Istvan Kovacs a avut dreptate.

Manchester Uited a repetat succesul din Andaluzia (2-0), dar a tremurat joi seară în privința căpitanului. Paul Pogba a riscat să rateze prima manșă a semifinalei cu AS Roma. Francezul a fost nervos și a încasat un „galben” încă din minutul 17, pentru un cot în față aplicat lui Germán Sánchez. „Nu era de cartonaș, a fost fault împotriva mea. Am reacționat doar după ce au încercat să mă doboare, dar trebuie s-accept”, s-a plâns campionul mondial, care îi acuză pe jucătorii Granadei că au vrut să-l elimine.

Marca i-a apreciat prestația lui Istvan Kovacs

Decizia lui Istvan Kovacs, notat cu două stele în Marca, a fost însă corectă. Mijlocașul de 28 de ani nu s-a calmat și n-a trecut departe de al doilea avertisment. Tocmai de aceea s-a decis Ole Gunnar Solskjær să-l schimbe la pauză cu Van de Beek. 

„Am avut ghinion cu acel cartonaș. Au fost apoi tacklinguri, «galbene», am avut câte puțin din toate. Era cazul să ies!”, a recunoscut Pogba. Decizia managerului a fost lăudată de legenda „diavolilor”, Scholes: „Paul trebuia înlocuit după al doilea fault, dar era jenant să scoți căpitanul după o jumătate de oră”.

VIDEO Cum a ratat Marica un transfer colosal la Manchester City: „Oferta lor era cea mai bună”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Situație neobișnuită în Premier League » 6 cluburi pot obține calificarea în grupele Champions League, dar nu toate vor avea drept de joc!

Spaniolii ar putea schimba orașul-gazdă pentru EURO » Arena aleasă și care este motivul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bogdan1
bogdan1  •  16 Aprilie 2021, 14:40

Cum? Nu si-a jucat cartea rasiala? Minune!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close