INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - INGOLSTADT 2-0

Poștașul sună de două ori! Guardiola i-a dat căpitanului Lahm bilețelul care a schimbat rezultatul

Articol de - Publicat luni, 14 decembrie 2015 00:00

La 0-0, în minutul 56, antrenorul bavarezilor l-a mutat pe Rafinha din stînga pe dreapta, l-a avansat pe Lahm la mijloc și l-a retras pe Martinez stoper. Iar în minutul 75 era 2-0!

Un bilețel, ca o baghetă magică, a decis sîmbătă derbyul bavarez Bayern- Ingolstadt 2-0. "Moșul" a fost Guardiola, iar căpitanul Lahm poștașul. În mai puțin de 20 de minute, indicațiile trimise de Pep, speriat că echipa ar putea repeta isprava cu Gladbach (1-3), după ce oaspeții rataseră cea mai clară ocazie la 0-0, au înclinat balanța în favoarea campioanei și a liderului din Bundesliga.

Lahm i-a arătat biletul lui Javi Martinez, apoi Lewandowski a luat la cunoștință mutările ordonate de pe bancă: fundașul Rafinha din stînga pe dreapta, în locul lui Lahm, care a avansat la mijloc, și Martinez retras stoper. "Voiam să fac mai multe înlocuiri deodată, dar așa a fost mai simplu", a explicat Guardiola în Bild. Efectul? Boateng l-a servit cu minge lungă pe Lewa (1-0), apoi Muller i-a oferit assistul lui Lahm (2-0), pentru primul său gol cu stîngul în 347 de meciuri în Bundesliga.

5 anila rînd a fost Bayern campioană de toamnă, record în Bundesliga. Acum are 5 puncte peste Dortmund

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează