INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Managerul lui Tottenham, după 1-4 cu Chelsea și 9 intervenții VAR: „Arbitrii nu mai au nicio autoritate”

Ange Postecoglou // foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Ange Postecoglou // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 10:52 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 10:54

Tottenham a suferit prima înfrângere a sezonului în Premier, 1-4 cu Chelsea, iar managerul său, Ange Postecoglou, a comentat numeroasele intervenții ale VAR-ului în corectarea deciziilor de arbitraj: „Se face un studiu criminalistic al fiecărei faze. Eu am fost învățat de mic să respect deciziile luate pe teren”.

Tottenham a pierdut fotoliul de lider în Premier League, luni seară, după un meci nebun cu Chelsea (1-4).  O partidă marcată nu doar de cele 5 goluri, ci și de două cartonașe roșii (Romero, Udogie), 9 faze analizate cu VAR, trei accidentări (Van de Ven, Maddison, Enzo), un penalty, 21 de minute de prelungiri și cinci goluri anulate!

Tottenham - Chelsea, cel mai nebun meci al sezonului: 5 goluri marcate, 5 anulate și două cartonașe roșii
Tottenham - Chelsea
Tottenham - Chelsea, cel mai nebun meci al sezonului: 5 goluri marcate, 5 anulate și două cartonașe roșii

Pentru managerul învinșilor, Ange Postecoglou, deja prea mult. „Este destul de greu de procesat. Este aproape imposibil să analizezi jocul pentru că părea că a scăpat de sub control”, a comentat australianul. 

FOTO. Ange Postecoglou, managerul lui Tottenham: „Vom fi sub controlul cuiva cu un ecran de televizor la câteva mile distanță”

FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images
+8 FOTO

Postecoglou a insistat că „acel cartonaș roșu luat de Romero a afectat jocul, am simțit că așteptam să se întâmple lucrurile, cu intervenția VAR.. Se face un studiu criminalistic al fiecărei decizii, cred că așa merge jocul și nu-mi place.

Dacă te uiți la tot ce s-a întâmplat astăzi, poate că oamenilor le place așa ceva, dar aș prefera să ne văd jucând fotbal. Trebuie să accepți decizia arbitrului, așa am crescut.

Această erodare constantă a autorității arbitrului este locul unde va ajunge jocul - ei nu vor avea nicio autoritate. Vom fi sub controlul cuiva cu un ecran de televizor la câteva mile distanță”.

FOTO. Arsenal s-a plâns la șefii arbitrilor! Fără succes

+3 FOTO

Nu doar Postecoglou s-a referit la arbitraje. Managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, și jucătorii săi, învinși la Newcastle cu 1-0, în week-end, s-au arătat nemulțumiți de decizia de a acorda golul lui Anthony Gordon: „O rușine!”.

Iar clubul a făcut o listă cu mai multe greșeli de arbitraj comise împotriva echipei lui Arteta, de la startul sezonului, și a trimis-o pe adresa PGMOL (organismul conducător al arbitrajului în Premier). Numai că, potrivit tabloidului Daily Mail, n-a avut ecou acolo: „N-a primit niciun răspuns”. 

VIDEO. Rezumatul meciului Tottenham - Chelsea (1-4)

Clasamentul din Premier League

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat » Imaginile momentului în Turcia

Doi jucători ai lui Newcastle au fost abuzați rasist pe rețelele sociale după victoria cu Arsenal!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  07 Noiembrie 2023, 14:41

Adevarul este ca Romero a cautat-o din primele minute si trebuia eliminat. Antrenorul e vinovat doar ca joaca cu astfel de jucator.In rest Totte nu a mai fost de mult asa sus.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  07 Noiembrie 2023, 10:57

Postecoglou Out!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează