CAMPIONATE  ·  BRAZILIA

Poveste TULBURĂTOARE » Valdiram, fostul coleg al lui Romario, a murit pe străzi: ajunsese să aibă probleme cu alcoolul, drogurile și infracționalitatea, după ce în 2006 era un mare talent

Valdiram +3 FOTO
Valdiram

Articol de — Marti, 23 Aprilie 2019, 16:43

Valdiram Caetano de Morais, 36 de ani, mai cunoscut în Brazilia ca Valdiram, a fost descoperit mort pe o stradă din São Paulo cu urme de violență pe corp.  O poveste tulburătoare. 

Fostul atacant era considerat un mare talent în 2006, când a jucat un sezon la Vasco da Gama (14 goluri în 32 de meciuri de campionat), unde i-a fost coechipier lui Romario, idolul său.

Dezastrul din viața extrasportivă, alcoolul, drogurile, actele de indisciplină de la cluburi și implicarea în furturi, totul l-a distrus. În ultimul an, ajunsese să doarmă cu oamenii străzii. Homeless.

Poliția a arestat acum trei suspecți de în acest caz de crimă.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (1)

adiktedz  •  23 Aprilie 2019, 18:47

Daca eu care sunt 24/7 cu si despre fotbal, national si international , nu am auzit de acest individ, nu are cum sa fie mare talent.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1