INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE // Cifra care arată dominația ABSOLUTĂ a lui Liverpool » Niciodată în istoria Premier nu s-a mai întâmplat așa ceva

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 17:18

Manchester City și-a continuat duminică sezonul dezamăgitor din Premier League.

Formația lui Pep Guardiola a pierdut cu Tottenham, echipa lui Jose Mourinho, scor 0-2, „cetățenii” pierzând definitiv contactul cu liderul Liverpool.

O cifră arată dominația uluitoare setată de Liverpool în acest sezon. În prezent, The Reds au 22 de puncte în fața lui Manchester City, ceea ce reprezintă cea mai mare diferență între primele două clasate din istoria Premier League!

De altfel, Liverpol mai iese în evidență prin altă statistică formidabilă. „Cormoranii” au câștigat 100 din ultimele 102 puncte puse în joc, aici intrând în calcul și ultima parte a sezonului 2018-2019, cel în care echipa lui Jurgen Klopp a pierdut la limită titlul în fața lui Manchester City.

Vezi și: 

MERCATO // 888 de milioane cheltuite în prima lună pentru achiziţii de elita fotbalului » Top 10 transferuri 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
scandautor
scandautor  •  04 Februarie 2020, 00:40
Postat de bazinga pe 03 Februarie 2020, 18:10

ULUITOR,dar refuz sa cred ca LIVERPOOL va termina campionatiul neinvinsa....Pur si simplu-NU CRED!O sa piarda cu cine se asteapta mai putin....si cand se asteapta mai putin,in ultima etapa,probabil....

Dacă reușesc să țină ritmul ăsta, vor fi campioni și din punct de vedere matematic înainte cu vreo 6-7 etape de terminarea sezonului. Ceea ce e posibil să ducă la o firească relaxare în ultimele meciuri, poate chiar și la odihnirea (repetată) a unora (multora?) dintre titulari, știut fiind faptul că n-au prea avut vacanță de ceva vreme (iar săptămâna asta din februarie e destul de irelevantă, la cantitatea de efort și oboseală acumulată - vezi cel puțin cazul Firmino, care n-a avut vacanță nicio oră între sezonul trecut și cel actual). Acum depinde în ce măsură - apropiindu-se neînvinși de ultimele etape - vor dori jucătorii și vor trage să scrie istorie și să doboare recorduri. Din discurs și felul în care jonglează cu interesul pentru competițiile secundare, Klopp nu pare genul interesat de depășirea sau setarea unor borne statistice. Puse astea cap la cap, e foarte posibil ca după câștigarea matematică a titlului să apară și puncte pierdute, inclusiv prin înfrângeri. Deși nu pot să nu mă gândesc că mi-ar plăcea enorm să câștige 112 puncte din cele 114 posibile...

141365743797979
Robin Green  •  03 Februarie 2020, 20:09
Postat de bazinga pe 03 Februarie 2020, 18:10

ULUITOR,dar refuz sa cred ca LIVERPOOL va termina campionatiul neinvinsa....Pur si simplu-NU CRED!O sa piarda cu cine se asteapta mai putin....si cand se asteapta mai putin,in ultima etapa,probabil....

Sper ca Jurgen Klopp o sa reduca motoarele si sa se focalizeze pe Champions League ar fi un sezon perfect to castige Premier League si Champions League ;)

141365743797979
Robin Green  •  03 Februarie 2020, 20:04

E clar cea mai buna ECHIPA de pe planeta...si am scris ECHIPA cu capitals pentru are jucatori foarte buni dar luati unul cate unul post pe post nu toti jucatorii sunt cei mai buni din lume, insa ECHIPA e fantastica, Jurgen a facut o treaba formidabila, este 10 clase peste fetita plangacioasa, guardiola.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează