INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo pune presiune pe colegii săi de la United: „Nu vreau să fiu aici pentru a lupta la locul şapte”

Cristiano Ronaldo
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 17:39 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 18:11

Cristiano Ronaldo (36 de ani), atacantul celor de la Manchester United, este nemulțumit de rezultatele echipei din acest sezon și își avertizează colegii cu privire la jocul acestora.

Doar pe 7 în Premier League, Manchester United are un sezon neașteptat de slab, mai ales după venirea lui Ronaldo din vară. Într-un interviu pentru Sky Sport, lusitanul a declarat că nu concepe o clasare mai jos de podium, dar este de părere că echipa se va redresa în meciurile viitoare.

Jurgen Klopp îi liniștește pe fanii lui Liverpool și vorbește despre plecarea lui Salah: „Știu că Mo vrea asta”
Anglia
Jurgen Klopp îi liniștește pe fanii lui Liverpool și vorbește despre plecarea lui Salah: „Știu că Mo vrea asta”

„Nu accept ca mentalitatea noastră să fie aceea de a fi mai jos de locul al treilea în Premier League. Pentru a crea lucruri bune, uneori trebuie să distrugi altele. Nu vreau să fiu aici pentru a lupta pentru locul şapte sau şase sau cinci. Sunt aici ca să încerc să câştig. 

Nu suntem încă la cel mai bun nivel posibil, dar sunt încrezător că, dacă ne schimbăm, putem reuşi lucruri mari. Rangnick a schimbat multe lucruri, dar are nevoie de timp pentru a-şi implementa ideile, durează. Sunt de părere că va face o treabă bună. Ştim că nu jucăm cel mai bun fotbal, dar mai avem multe meciuri să ne îmbunătăţim. 

De când a venit, la anumite capitole suntem mai buni. A schimbat multe lucruri, dar are nevoie de timp pentru a-şi pune ideile în aplicare, durează să schimbi ideile jucătorilor”, a declarat Cristiano, potrivit Sky Sport.

Ronaldo, atac la jucătorii tineri: „Generația de acum nu acceptă criticile deloc”

Cristiano a criticat și jucătorii tineri de la United pentru faptul că aceștia se supără când cvintuplul câștigător al „Balonului de Aur” încearcă să le dea sfaturi, așa cum la rândul său CR7 a primit la vârsta lor, de la legendele lui United.

„Când aveam 18 ani, jucătorii mai în vârstă veneau să îmi dea sfaturi, iar eu le ascultam cu plăcere și băgam totul la cap, pentru că știam că vor să mă ajute și că așa voi evolua, deoarece cunoștințele lor erau mai vaste decât ale mele. 

Generația de acum nu acceptă criticile deloc. Dacă nu vrei ajutorul meu, sfatul meu, măcar fă-ți treaba, ai grijă de tine. Fă tot ce poți ca să-ți ajuți echipa”, a mai precizat Cristiano.

Pentru Ronaldo și Manchester United urmează meciul de sâmbătă, deplasarea de la Aston Villa, echipă pe care au eliminat-o recent din Cupa Angliei.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Bonucci a sărit la bătaie, la finalul Supercupei: „Cum să sărbătorești golul în fața mea? Te ucid!” » Imaginile șocante care nu s-au văzut la TV

Eroul James! Concluzia medicilor: columbianul i-a salvat viața lui Coulibaly

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează