INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPER LIGA

Anchetă împotriva Super Ligii » Premier League OBLIGĂ patronii să accepte noi reguli

Premier League pregătește o serie de măsuri prin care să interzică echipelor înființarea unei noi competiții de tipul Super Ligii. +12   FOTO
Premier League pregătește o serie de măsuri prin care să interzică echipelor înființarea unei noi competiții de tipul Super Ligii.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 17:45 / Actualizat luni, 03 mai 2021 18:15

Premier League pregătește o serie de măsuri prin care să interzică echipelor înființarea unei noi competiții de tipul Super Ligii.

Patronii cluburilor vor fi obligați să semneze un regulament prin care să-și asume pedepse dure pentru încălcarea principiilor campionatului britanic. 

„Vom adopta reguli și reglementări suplimentare pentru a asigura protecția principiilor Premier League. Ne vom consulta atât cu Guvernul, cât și cu fanii. Trebuie să stopăm amenințările separaționiste din viitor”, se arată într-un comunicat emis de ligă și citat de Reuters.

Federația a deschis o anchetă!

„Am început săptămâna precedentă o anchetă oficială cu privire la formarea Super Ligii și implicarea celor 6 cluburi engleze. Ceea ce s-a întâmplat este inacceptabil și ar fi putut provoca mari daune fotbalului nostru”, a anunțat azi Federatia Engleză.

6 cluburidin Anglia voiau să fondeze Super Liga: Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham și Chelsea. Toate au făcut rapid pasul înapoi, la presiunea suporterilor

Manchester United - Liverpool, amânat după ce fanii au pătruns pe stadion

Manchester United și Liverpool ar fi trebuit să joace duminică, în etapa cu numărul 34 din Premier League, dar meciul a fost suspendat. Suporterii lui United au continuat protestele la adresa familiei Glazer, care deține clubul. Ieri, cei mai radicali dintre fani au spart barajul forțelor de ordine și au pătruns pe arena „Old Trafford”, cu două ore înaintea duelului cu Liverpool. Printre motivele de nemulțumire se numără și faptul că United a fost una dintre fondatoarele Super Ligii - detalii, pe larg, AICI!

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
+8 FOTO

Super Liga Europei = excluderea din Serie A

Federația Italiană de Fotbal, prin vocea președintelui Gabriele Gravina, a transmis recent că echipele din Italia care vor adera la Super Liga Europei (sau la orice altă competiție care nu va fi autorizată de Federație, UEFA și FIFA) vor fi excluse din campionat - detalii, pe larg, AICI!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mărturii sfâșietoare, la 35 de ani de la Cernobîl: „Toți prietenii din Kiev au murit! I-au ucis alcoolul, drogurile și problemele cu armele"

Mircea Lucescu, asemănat cu Sir Alex Ferguson: „Pentru asta m-am apucat de fotbal! E ca la Oxford şi Cambridge”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum fosta soție a lui Ionel Ganea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  03 Mai 2021, 19:55

Numai Spania vad ca nu are pic de tupeu sa se ia de Real si Barcelona...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează