INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Premier League, fără spectatori, dar cu „scandări înregistrate”, difuzate la boxele arenelor

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 12:49

Conform celor de la The Times, mai multe echipe din Premier League ar dori ca, în cazul în care campionatul se reia fără spectatori, scandările înregistrate ale fanilor să fie difuzate prin sistemele audio de pe stadioane. 

Reprezentanții celor 20 de cluburi din prima ligă engleză au avut vineri o video-conferință pentru a discuta modalitățile în care Premier League s-ar putea relua după epidemia de Coronavirus, iar unul dintre subiectele abordate a fost folosirea materialelor audio pentru a simula prezența publicului. 

Un oficial al lui Brighton a dezvăluit că se caută soluții pentru a compensa lipsa spectatorilor. “Cu toții ne-am adaptat foarte rapid la situația creată și, într-un fel, acesta e un triumf, așa că îndrăznesc să spun că ne vom adapta și la jocurile fără suporteri pe stadion. Va fi ciudat, fotbalul nu va mai fi la fel, dar dacă aceasta e singura posibilitate, nu avem de ales”, a spus reprezentantul lui Brighton.

În 2016, o echipă de fotbal american din NFL, Atalanta Falcons, a fost amendată cu 350.000$ după ce a difuzat prin sistemul de amplificare al stadionului sunete înregistrate cu atmosferă de meci mai aprinsă în timpul partidelor.  

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre Premier League:

The Saviour One » Cum a scos Jose Mourinho un coleg dintr-o mașină în flăcări: „Datorită lui am scăpat din ghearele morții”

Cesc Fabregas se roagă pentru străbunica de 95 de ani infectată cu coronavirus și îi ajută pe bătrânii dintr-un cămin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează