INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

PREMIER LEAGUE. Jose Mourinho a sărbătorit victoria cu Arsenal alături de altă femeie decât soția

Jose Mourinho este pe locul 7 în Premier League cu Spurs // Sursă foto: Getty
Jose Mourinho este pe locul 7 în Premier League cu Spurs // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 12:00 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 13:23

După victoria cu Arsenal (2-1) din Premier League, Jose Mourinho (57 de ani), managerul lui Tottenham, a fost văzut mergând acasă la Prue Carter-Robinson, o prietenă de zece ani, cu care a petrecut un week-end în Qatar, în martie 2019.

Mourinho are 57 de ani și a sărbătorit în 2019 trei decenii de căsătorie cu Tami, ei fiind împreună de 40 de ani și având doi copii. Dar viața lor nu a fost mereu liniștită. Și el nu i-a fost mereu fidel. 

Jose Mourinho a sărbătorit victoria cu Arsenal, 2-1, alături de altă femeie!

La începutul carierei de antrenor, când era la Uniao Leiria, portughezul a avut o aventură cu Elsa Sousa, care a dezvăluit presei ce i-a zis Jose atunci: „M-am despărțit temporar de soție, nu sunt fericit"

Acum, The Sun readuce la lumină o altă relație a lui Mou. Cu Prue Carter-Robinson, 43 de ani, o prietenă din Londra, pe care o cunoaște de zece ani și alături de care a fost văzut în martie 2017 în Qatar. 

Tabloidul britanic susține acum că, pe 12 iulie, managerul lui Tottenham a sărbătorit tot cu Prue victoria în fața lui Arsenal (2-1). De la stadion, s-a dus direct acasă la ea. Cu șapcă, ochelari de soare și mască pe figură, a crezut că nu e descoperit. Dar cineva l-a reperat: „Mourinho era îmbrăcat încă în aceleași haine pe care le purtase în timpul meciului".

Citește mai multe știri de actualitate:

Moment emoționant: îmbrățișarea lui Zlatan Ibrahimovic cu Sinisa Mihajlovic + reacția furioasă a suedezului

Marius Șumudică, planuri pentru sezonul următor: „Vreau 3-4 jucători” + „Cu el pe teren, eram pe 3 acum”

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close