INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE // VIDEO Mutare de ultimă oră în Anglia » Manchester City și-a luat "Golden boy" în ultima zi de transferuri!

Daniel Arzani, în dreapta imaginiiFOTO: Guliver/GettyImages
Daniel Arzani, în dreapta imaginiiFOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 18:21

Manchester City se gândește și la viitor. În ultima zi a perioadei de transferuri din Marea Britanie l-a achiziționat pe Daniel Arzani (19 ani) de la Melbourne City, club deținut de patronul campioanei Angliei.

Daniel Arzani este un mijlocaș cu origini iraniene care evoluează pentru naționala de la Antipozi, desemnat în sezonul 2017/2018 cel mai bun tânăr fotbalist din prima ligă australiană.

Azrani va fi împrumutat altundeva în sezonul următor, anunță Brian Marwood, directorul sportiv al City Football Group: "Într-o perioadă scurtă de timp, Daniel s-a dezvoltat într-unul dintre cele mai strălucitoare talente din Australia. A demonstrat că are talentul necesar pentru a evolua la cel mai înalt nivel. Pentru a progresa în carieră, sezonul viitor va fi împrumutat".

Cea mai vehiculată destinație este campioana Scoției, Celtic. Brendan Rodgers, managerul formației, l-a dorit insistent în această vară.

5
meciuri și un gol are Arzani în tricoul primei reprezentative a Australiei

Vezi și: VIDEO+FOTO Real Madrid l-a prezentat oficial pe Thibaut Courtois » Declarațiile care îi vor înfuria pe fanii marii rivale + Adevăratul motiv pentru care a venit la campioana Europei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează