INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

„Rareș Ilie a jucat ca un veteran”. Ce scrie presa din Hexagon despre jucătorul lui Nice

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2022 15:00 / Actualizat vineri, 19 august 2022 15:24

Titular joi în Maccabi Tel Aviv - Nice 1-0, Rareș Ilie a fost printre puținii care au primit notă de trecere în presa franceză: „A creat două faze de gol, însă a ratat din fața porții goale la 0-0”.

Rareș Ilie s-a integrat rapid la Nice și reușește să-l convingă pe Lucien Favre că merită să joace titular și în Ligue 1, și în Conference League. 

A „rupt” negocierile cu Rapid, după mesajul primit de la Șucu, și dă clubul în judecată! » Îl atacă și pe Angelescu: „E de o nesimțire crasă!”
RAPID
A „rupt” negocierile cu Rapid, după mesajul primit de la Șucu, și dă clubul în judecată! » Îl atacă și pe Angelescu: „E de o nesimțire crasă!”

Fostul rapidist n-a lipsit din echipa de start nici joi, în turul play-off-ului de la Tel Aviv, unde a pierdut la limită (0-1). A jucat 65 de minute și a ieșit în evidență chiar în câteva faze, în care oaspeții au trecut aproape de gol.

 Mijlocașul român, folosit ca inter stânga, a primit nota de trecere (5) în Nice Matin, la fel ca Stengs și Ramsey, numai doi colegi ai săi, Atal și Bard, având calificative mai bune (6).

A doua titularizare la rând pentru Rareș Ilie

„În ciuda provocării și a unei ambianțe calde, băiatul de 19 ani a jucat ca un bătrân veteran. Și-a oferit o mare oportunitate în debutul partidei la o centrare frumoasă și a fost la doar două degete de a furniza o minge de gol lui Lemina, chiar înaintea pauzei de hidratare. Avertizat după pauză, Ilie a scăzut ritmul și a jucat mai moale, fiind schimbat cu Gouiri, care a șutat de două ori la poartă, fără succes", l-au caracterizat jurnaliștii din Hexagon. 

A fost al doilea meci ca titular la Nice și al treilea în total, impresia lăsată fiind în general pozitivă.

„Rareș Ilie, lipsit de reactivitate”

Trupa lui Favre a dominat copios prima oră de joc, însă nu a reușit să deschidă scorul. 

De vină a fost și Rareș, „tânărul recrut pierzându-se în fața porții goale, după ce mingea i-a venit din bară la șutul lui Delort. A fost lipsit de reactivitate și reluarea lui n-a nimerit ținta”, după cum a remarcat cotidianul L'Equipe. Golul încasat a venit după o eroare colectivă în defensivă.

Citește și: 

Mihăilă, aproape de revenirea în Serie A! » Echipa intrată pe fir, după debutul excelent de sezon al românului la Parma

VIDEO „Ăștia sunt jucători rari!” » Rareș Ilie, analizat de un fost mare antrenor și fotbalist al României

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  20 August 2022, 10:23
Postat de soad pe 19 August 2022, 15:27

Oare Udrea si compania o sa isi ceara scuze pentru articolul *** la adresa lui Ilie? cel in care il dadeau sigur in liga a 2-a Elvetiana?

eu nu am nici o treaba cu fotbalul.. dar asa ca si (tele)spectator(mai merg si pe stadioane)... mi se pare bun baiatul. nu e Nice mare echipa... dar are o sansa imensa acolo pt a se dezvolta. succes Rares Ilie!

zxcv1923
zxcv1923  •  19 August 2022, 15:52
Postat de soad pe 19 August 2022, 15:27

Oare Udrea si compania o sa isi ceara scuze pentru articolul *** la adresa lui Ilie? cel in care il dadeau sigur in liga a 2-a Elvetiana?

Nu , dar mai fac 2-3 articole despre cum ne reclama manea la tas pt procentele inchipuite de la Rares

bigd
bigd  •  19 August 2022, 15:38

Bravo lui! Sper sa fieun exemplu pt impiedicatii ramasi in liga 1 care viseaza premier league si la liga.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează