INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Presa din Spania a aruncat bomba la miezul nopții » Neymar la Real Madrid pe 310 de milioane! Șefii clubului s-au enervat: "E incredibil!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 23:41

Campioana Europei negociază cu PSG transferul lui Neymar, care va fi cel mai scump din istoria fotbalului, informează TVE.

Real Madrid le-a oferit francezilor 310 milioane de euro în schimbul brazilianului. Neymar, 26 de ani, va avea un contract pe 7 ani și va primi 45 de milioane de euro pe sezon!

Momentan nu s-a primit un răspuns oficial din partea celor de la PSG, club care anul trecut a făcut transferul-record în istoria fotbalului, chiar Neymar venind de la Barcelona pe 222 de milioane de euro.

Luni seară, Neymar a marcat și a dat o pasă de gol în meciul cu Mexic, 2-0, care a consfințit calificarea Selecao în sferturi, unde va întâlni Belgia. Detalii AICI.

UPDATE / real madrid neagă

Madrilenii au publicat imediat un comunicat de presă pe site-ul oficial în care au dezmințit orice ofertă: "După informația publicată în această seară de TVE, despre o posibilă ofertă a lui Real Madrid pentru jucătorul lui PSG, Neymar, clubul nostru neagă orice știre de acest gen. Nu am trimis nici o ofertă celor de la PSG și nici lui Neymar. E incredibil pentru noi că postul public spaniol a putut emite o asemenea informație falsă, fără ca nimeni să ne contacteze pentru a dezminți".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
cristi_oase
cristi_oase  •  03 Iulie 2018, 09:02
Postat de bisisica. pe 03 Iulie 2018, 07:21

Trebuia sa-l dea pe Budescu la schimb cu Mbappe si Neymar, a luat teapa PSG ul

Nu-ti obosi neuronul de la prima ora .

marius.bxl
marius.bxl  •  03 Iulie 2018, 08:46

Dacă aparatul asta face peste 300 milioane ,ce sa mai zicem de faraonul salah. Cel mai mare faraon dintre toti faraonii valorează peste 1 miliard.la CM a demonstrat cu vârf și îndesat ce înseamnă să fii faraon

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  03 Iulie 2018, 08:03
Postat de gicab pe 03 Iulie 2018, 07:19

Astfel gg își ia gândul de la nymar...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează