INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Mesaj tulburător al președintelui Bresciei: „Mi-e frică să ies din casă, am depresie. Nu mă interesează Serie A”

Brescia - Napoli // FOTO: Guliver/GettyImages
Brescia - Napoli // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 16:28

Massimo Cellino, președintele Bresciei, ultima clasată din Serie A, a vorbit despre pandemia de coronavirus din Italia, cea mai afectată țară europeană.

Oficialul italian spune că se teme pentru viața sa și că acest sezon din Serie A ar trebui oprit, iar fotbalul din peninsulă să se reia cu sezonul 2020-2021.

„Dacă vorbim de fotbal, ar trebui să oprim totul până la începutul sezonului viitor. E vorba de pandemie! Cupa și trofeul de campioană să i le dea lui Claudio Lotito (n.r. președintele lui Lazio) dacă le vrea. E convins că are o echipă care nu poate fi îmbunătățită și să-l lăsăm cu ideea asta. Am avut febră trei zile și de atunci sunt în carantină.

VIDEO » Trei informații importante despre pandemia de coronavirus

Campionatul nu mă interesează. Mi-e frică să ies din casă, am depresie! Viața e cea mai importantă. Sunt ultrași care își plâng morții, alții sunt intubați. Nu se poate juca sezonul acesta, trebuie să ne gândim la următorul. Sunt unii care nu și-au dat seama de ceea ce se întâmplă, iar ăștia sunt mai periculoși decât virusul”, a spus Cellino, într-un interviu pentru Corriere dello Sport, citat de Marca.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Coronavirus la Barcelona » Un oficial a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Cum ar fi declanșat meciul Atalanta - Valencia pandemia de coronavirus din Spania și Italia » Explicațiile unui expert: „A fost o bombă biologică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează