CAMPIONATE  ·  SERIE A

Mesaj tulburător al președintelui Bresciei: „Mi-e frică să ies din casă, am depresie. Nu mă interesează Serie A”

Brescia - Napoli // FOTO: Guliver/GettyImages
Brescia - Napoli // FOTO: Guliver/GettyImages

Duminica, 22 Martie, 16:28

Massimo Cellino, președintele Bresciei, ultima clasată din Serie A, a vorbit despre pandemia de coronavirus din Italia, cea mai afectată țară europeană.

Oficialul italian spune că se teme pentru viața sa și că acest sezon din Serie A ar trebui oprit, iar fotbalul din peninsulă să se reia cu sezonul 2020-2021.

„Dacă vorbim de fotbal, ar trebui să oprim totul până la începutul sezonului viitor. E vorba de pandemie! Cupa și trofeul de campioană să i le dea lui Claudio Lotito (n.r. președintele lui Lazio) dacă le vrea. E convins că are o echipă care nu poate fi îmbunătățită și să-l lăsăm cu ideea asta. Am avut febră trei zile și de atunci sunt în carantină.

VIDEO » Trei informații importante despre pandemia de coronavirus

Campionatul nu mă interesează. Mi-e frică să ies din casă, am depresie! Viața e cea mai importantă. Sunt ultrași care își plâng morții, alții sunt intubați. Nu se poate juca sezonul acesta, trebuie să ne gândim la următorul. Sunt unii care nu și-au dat seama de ceea ce se întâmplă, iar ăștia sunt mai periculoși decât virusul”, a spus Cellino, într-un interviu pentru Corriere dello Sport, citat de Marca.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1