INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Preşedintele federaţiei germane a dat-o pe film » Theo Zwanziger, actor în serial poliţist

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Theo Zwanziger îşi interpretează propriul rol într-un episod ce are ca subiect asasinarea unei fotbaliste de origine turcă.

Bossul federaţiei germane (DFB), Theo Zwanziger, îmbină utilul cu plăcutul. Mare fan al unui serial poliţist extrem de popular în Germania, "Tatort" (Locul crimei), Zwanziger a acceptat propunerea realizatorilor  de a juca într-un episod intitulat "Abseits" (Ofsaid).

Deunăzi, oficialul în vîrstă de 65 de ani a tras deja primele cadre, pe Wortelstadion din Kuppenheim. El apare timp de două minute şi jumătate în respectivul film, ce are ca subiect asasinarea în vestiar a unei fotbaliste de origine turcă, şi îşi interpretează propriul rol, de preşedinte al DFB.

Prin implicarea în serial, Zwanziger vrea să încurajeze familiile de emigranţi să-şi lase fetele să practice fotbalul. "Părinţii trebuie să înţeleagă că acest sport înseamnă şi o fărîmă de libertate". Nu întîmplător, episodul "Abseits" va fi difuzat la televiziunea naţională, ARD, pe 19 iunie 2011. Adică exact cu o săptămînă înaintea debutului CM de fotbal feminin găzduit de Germania.

"Iubesc acest serial. Aş fi fost în stare să joc şi rolul unui cadavru întins pe o targă, doar să apar într-un episod"
Theo Zwanziger, preşedintele Federaţiei germane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează