INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Președintele La Liga, despre curiosul caz al lui Antoine Griezmann: „Nu putem interveni”

Antoine Griezmann, Foto: Instagram
Antoine Griezmann, Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 11:35 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 12:32

Președintele La Liga, Javier Tebas, a vorbit despre curiosul caz prin care trece Antoine Griezmann la Atletico Madrid, acolo unde este împrumutat de la formația FC Barcelona.

Președintele La Liga a declarat pentru cotidianul francez L'Equipe că forul spaniol nu poate interveni în speța dintre Atletico Madrid și FC Barcelona.

Curiosul caz al lui Antoine Griezmann: Atletico vrea să o „fenteze” pe Barcelona, catalanii merg la tribunal!
LA LIGA
Curiosul caz al lui Antoine Griezmann: Atletico vrea să o „fenteze” pe Barcelona, catalanii merg la tribunal!

Javier Tebas: „La Liga nu poate interveni”

Oficialul forului spaniol a mai spus și că cele două cluburi vor rezolva problema doar în instanță.

„Este o înțelegere între 2 cluburi și trebuie să se respecte ceea ce este scris în contract. La Liga nu poate interveni. Cele două părți vor merge la tribunal, iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv va rezolva problema. În aproximativ 6 luni ar trebui să existe o decizie care să nu facă obiectul unui apel”, a spus Javier Tebas.

Atletico Madrid a „fentat” clauza din contract

Barcelona l-a împrumutat pe Antoine Griezmann la clubul din capitala Spaniei în august 2021, împrumutul acestuia la Atletico urmând să expire în iunie 2023. 

În contractul dintre cele două părți a fost introdusă o clauză prin care dacă internaționalul francez bifează mai mult de 50% din minutele în care este apt de joc în timpul celor două stagiuni, atunci Atletico Madrid este obligată să le plătească celor de la FC Barcelona suma de 40 de milioane de euro.

Atletico Madrid a apelat la o metodă inedită prin care să „fenteze” clauza din contract. Diego Simeone, tehnicianul madrilenilor, în acest început de sezon, l-a introdus pe Antoine Griezmann pe teren numai după minutul 60. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal monstru la Federația Franceză de Fotbal » Președintele, acuzat de hărțuire sexuală

Joe Cole a stat cu ochii pe West Ham - FCSB: „Mă așteptam la altceva, măcar să nimerească poarta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează