INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB 3-1

Joe Cole a stat cu ochii pe West Ham - FCSB: „Mă așteptam la altceva, măcar să nimerească poarta”

Scamacca, în duel cu Tamm / FOTO: GettyImages
Scamacca, în duel cu Tamm / FOTO: GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 19:47 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 20:17

Joe Cole (40 de ani) a stat cu ochii pe meciul West Ham - FCSB, scor 3-1, și a fost dezamăgit de prestația italianului Gianluca Scamacca (23 de ani).

Transferat în vară de la Sassuolo în schimbul sumei de 36 de milioane de euro, Scammaca a fost doar o umbră în fața lui FCSB. A avut o șansă importantă, dar a trimis defectuos, paralel cu poarta, din interiorul careului, și a fost înlocuit la pauză. Joe Cole, fostul mare mijlocaș al lui West Ham sau Chelsea, este îngrijorat de forma arătată de vârful italian.

Legenda „ciocănarilor” a pus „tunurile” pe un jucător după West Ham - FCSB: „Înapoi la școală!”
West Ham - FCSB 3-1
Legenda „ciocănarilor” a pus „tunurile” pe un jucător după West Ham - FCSB: „Înapoi la școală!”

Concluzia lui Joe Cole după West Ham - FCSB 3-1

„Vorbim despre niște lucruri de bază. Nu spun că eu am fost cel mai bun din lume, dar mă aștept de la un astfel de jucător să scuture plasa sau măcar să nimerească poarta. Ratează multe ocazii în acest moment, iar asta nu îl ajută, i-ar putea afecta încrederea. 

Pare prea încordat pentru un atacant. Am mai văzut asta la un atacant, Haller. S-a întâmplat la fel când a venit la West Ham. Nu s-a acomodat. Nu vrem să se întâmple asta și cu Scamacca”, a spus Joe Cole, la microfonul BT Sport.

Sezonul trecut, în tricoul lui Ajax, Sebastian Haller a înscris 11 goluri în Liga Campionilor. A fost cel mai eficient fotbalist din competiție, cu o reușită la fiecare 61 de minute jucate. Ivorianul a fost sub contract cu West Ham între iulie 2019 și ianuarie 2021. Acum a fost cumpărat de Dortmund, dar lipsește din cauza unei boli complite.

VIDEO Andrei Cordea, după West Ham - FCSB: „În acel moment s-a ridicat părul pe mine!”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce l-a nemulțumit pe Marius Croitoru în seara europeană a lui CFR și FCSB: „Nu există termen de comparație, o surpriză neplăcută pentru noi!”

Adversara României din Liga Națiunilor ignoră invazia din Ucraina și interdicția FIFA » A acceptat să joace cu Rusia: când și unde se va disputa amicalul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close