INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

VIDEO Președintele lui Dinamo Kiev: „Decizia lui Mircea Lucescu a fost o surpriză pentru noi”

Mircea Lucescu a plecat de la Dinamo Kiev. Foto: Facebook
Mircea Lucescu a plecat de la Dinamo Kiev. Foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 21:41 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 23:41

Igor Surkis, președintele lui Dinamo Kiev, a declarat că îi este „recunoscător” lui Mircea Lucescu „pentru tot ceea ce a făcut la club. Pe drumul pe care l-am parcurs împreună, au fost victorii și realizări. Lucescu a rămas alături de club în această perioadă grea de război”.

Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”
MIRCEA LUCESCU S-A RETRAS
Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”

Mircea Lucescu (78 de ani) a anunțat că se retrage din fotbal, imediat după eșecul suferit de Dinamo Kiev în derby-ul cu Șahtior, scor 0-1, în runda cu numărul 13 a primei ligi din Ucraina. Iar președintele lui Dinamo, Igor Surkis, susține că decizia antrenorului român l-a luat prin surprindere.

„Mircea Lucescu este un mare antrenor, a realizat multe atât în ​​fotbalul ucrainean, cât și în cel european. Nu voi ascunde că decizia sa de a demisiona din funcția de antrenor principal a fost o surpriză pentru noi”, a spus Surkis.

Igor Surkis: „Lucescu a rămas alături de club în această perioadă grea de război”

Oficialul lui Dinamo a ținut să precizeze că „Lucescu s-a bucurat întotdeauna de respectul și încrederea clubului nostru, îi sunt sincer recunoscător pentru munca depusă la Dynamo. Pe drumul pe care l-am parcurs împreună, au fost victorii și realizări. Lucescu a rămas alături de club în această perioadă grea de război”.

Surkis spune că „Dinamo merge însă mai departe. În viitorul apropiat vom anunța cine va conduce staff-ul echipei noastre. Sarcina pe care am stabilit-o echipei nu se schimbă - trebuie să câștigăm campionatul. Îi doresc lui Mircea Lucescu și familiei sale sănătate și bunăstare”.

Citește și alte articole:

EXCLUSIV Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit ultima discuție cu Mircea Lucescu: „Era supărat pe mine! În primele luni de retragere, e teribil”

EXCLUSIV Ce a stat în spatele deciziei lui Mircea Lucescu: „Îl cunosc foarte bine, știu ce a considerat și de ce a făcut-o acum”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Draconian
Draconian  •  03 Noiembrie 2023, 22:43
Postat de creeperno534 pe 03 Noiembrie 2023, 22:31

E normal sa plece de acolo dupa esecul contraofensivei ucrainene!

nu fi tu asa sigur ca e un esec.. au pus picioru peste Nipru, gata, acuma pot avansa sa taie legatura terestra cu Crimeea.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  03 Noiembrie 2023, 22:42

O surpriză și o bucurie. De când aștepta Surkis să facă o economie la buget, sunt vremuri grele, chiar și pentru multimilionari.

creeperno534
creeperno534  •  03 Noiembrie 2023, 22:31

E normal sa plece de acolo dupa esecul contraofensivei ucrainene!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează