INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Messi sparge toate recordurile în SUA: peste 3,5 miliarde de vizualizări!

Lionel Messi la prezentarea la Inter Miami // Foto: Imago
Lionel Messi la prezentarea la Inter Miami // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 21:57 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 23:59

Evenimentul din urmă cu o săptămână a bătut toate recordurile, toată lumea fiind curioasă să-l vadă pe Lionel Messi (36 de ani) în tricoul noii sale echipe. Meciul cu Cruz Azul a avut o audiență de 12,5 milioane de persoane, record pentru o partidă de soccer în Statele Unite.

Transferul lui Lionel Messi în MLS a avut un impact imediat. Prezentarea lui la Inter Miami, perturbată de ploaie, a fost acum o săptămână un eveniment mondial. Potrivit lui David Beckham, unul dintre proprietarii clubului american, filmulețul a avut, live sau după consumarea lui, 3,5 miliarde de vizualizări pe YouTube, Apple TVĂ și Twitch, conectând jumătate de planetă. 

Un profesor român, în inima galeriei lui Inter Miami la debutul lui Leo Messi! » Detalii savuroase din peluză: „Sărim!”
SUA
Un profesor român, în inima galeriei lui Inter Miami la debutul lui Leo Messi! » Detalii savuroase din peluză: „Sărim!”

„Soccerul este cel mai mare sport din lume”, a spus Beckham pe ESPN. Și asta a dovedit-o vineri și meciul cu Cruz Azul, care a adunat 12,5 milioane de telespectatori în Statele Unite, recordul țării pentru o partidă de soccer!

Stadionul lui Inter Miami a fost arhiplin

Stadionul lui Inter a fost arhiplin la prezentarea lui Messi, 18.000 de suporteri venind pe arenă pentru a-l vedea pe argentinian. „Sunt atât de fericit să fiu aici. Abia aștept să încep antrenamentele și să joc. Sunt aici să câștig, să ajut echipa, așa cum am făcut mereu. Am venit cu aceleași obiective pe care le-am avut mereu. O să ne simțim bine împreună. Succesele sunt esențiale pentru a recăpăta încrederea. 

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil transferul și sper să continuăm pe drumul acesta, pentru că în campionat nu stăm prea bine. E o bucurie imensă că am învins, pentru că în MLS n-am mai câștigat de peste două luni”, a declarat campionul mondial în fața fanilor noii sale echipe.

Eu și familia mea am ales să venim în Statele Unite și mă simt norocos că am marcat de la primul meci. Am încercat să profit de aceea «directă» și am reușit să marchez 

- Leo Messi, atacant Inter Miami

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Răsturnare de situație în telenovela Harry Kane » Cu Mbappe pe picior de plecare, PSG se reînscrie în cursa pentru căpitanul Angliei

Anglia tristă » S-a stins Trevor Francis, primul fotbalist insular transferat cu peste 1 milion de lire, dublu câștigător de Cupa Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează