INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Primul președinte din Serie A infectat cu coronavirus: ”E absurd să discutăm de reluarea fotbalului”

Massimo Cellino s-a îmbolnăvit după ce stătuse trei săptămâni în izolare la Brescia:
Massimo Cellino s-a îmbolnăvit după ce stătuse trei săptămâni în izolare la Brescia: "Mă dor oasele și ficatul, sunt foarte obosit, dar ăsta e fotbalul. Trebuie să renunțăm la acest campionat”

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 15:09

Massimo Cellino s-a îmbolnăvit după ce stătuse trei săptămâni în izolare la Brescia: "Mă dor oasele și ficatul, sunt foarte obosit, dar ăsta e fotbalul. Trebuie să renunțăm la acest campionat”

După ce mai mulți fotbaliști s-au infectat și au trecut cu bine prin boală, a venit rândul primului președinte din Serie A. Massimo Cellino, proprietarul Bresciei, ultima clasată la suspendarea campionatului, s-a revoltat într-un interviu publicat de La Repubblica: "Am luat noul coronavirus și cer abandonarea sezonului actual! Serie A nu poate fi reluată, cel puțin așa cum văd că se vrea. Nu există minimul respect dacă se ia în calcul jucarea meciurilor în afara Lombardiei. Nu mă tem de retrogradare, oricum mă voi întoarce din Serie B, am jucători tineri în lot și conturile în regulă".

Președintele "rândunelelor" a povestit cum s-a îmbolnăvit și ce simptome prezintă: "Am efectuat trei săptămâni de carantină la Brescia și m-am dus la Cagliari cu un avion privat pentru a petrece Paștele cu familia. Am început să mă simt rău și am mers la control la spital. Am ieșit pozitiv, la fel și fata mea, dar băiatul nu l-a luat. Am o oboseală excesivă, dureri puternice de oase și rău la ficat. Dar acesta e fotbalul. Este absurd să se discute dacă mai jucăm sau nu acest sezon!". 

"La Ligă sunt 180 de milioane de euro destinate primelor zece clasate. Acești bani au fost deja «facturați» de cluburi, dar ce se întâmplă dacă nu se mai reia campionatul și Sky nu plătește?"

"Trebuie făcute testele și să iasă toți negativi înainte să reîncepem. Dacă în faza a doua a izolării nu deschidem bisericile, cum reluăm Serie A? Dacă sesizez riscuri, nu las echipa mea să joace"
Massimo Cellino, președinte Brescia

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Se reia campionatul în țara care n-a raportat nicio infectare cu COVID-19

Uși închise pentru Ianis Hagi la Lazio? Italienii negociază cu Salzburg pentru alt mijlocaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează