INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Prințul Carlo de Bavaria » Plecarea lui Guardiola în vara lui 2016 era decisă din iulie la Bayern. Iar succesorul, Ancelotti, din octombrie!

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2015 00:00

Înainte de a semna pe 3 sezoane, tehnicianul italian în vîrstă de 56 de ani a vrut să știe de la președintele Realului, Perez, dacă există vreo posibilitate să revină pe "Bernabeu" în 2016

Ceea ce se specula de ceva vreme a devenit ieri certitudine. Pep Guardiola o va părăsi pe Bayern la vară, iar Carlo Ancelotti, 56 de ani, va fi succesorul său pe bancă. Contract pe 3 ani, pînă-n 2019.

Ce nu se știa? Deciziile anunțate ieri de directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge erau bătute în cuie de cîteva luni. Pep îi informase pe șefii clubului încă din iulie că nu-și va prelungi contractul scadent în 2016, iar acestora le-a trebuit timp pînă-n octombrie ca să ajungă la un acord cu Ancelotti.

"Dacă Trap a reușit, pot și eu!"

Fără contract, după despărțirea de Real, în vară, Carletto l-a sunat mai întîi pe Florentino Perez. Abia după ce președintele blanco i-a spus că nu există nici o șansă să revină pe "Bernabeu" în 2016, italianul a acceptat oferta munchenezilor. Și deja studiază limba germană: "Dacă Giovanni Trapattoni a reușit să o învețe, sigur voi putea și eu". Ancelotti vorbește cursiv engleza, spaniola și engleza.

16 trofeea cîștigat Ancelotti în cariera de antrenor, cu Milan, Chelsea și Real. Cel mai important, Liga, în 2003, 2007 și 2014

"Cînd am aflat despre interesul lui Bayern n-am mai luat în considerare nici o altă ofertă"
Carlo Ancelotti, tehnician italian

"Le doresc lui Bayern și prietenului meu Pep Guardiola toate cele bune în actualul sezon"
Carlo Ancelotti, tehnician italian

"Pep va lucra la City"

Deși Guardiola n-a făcut nici o referire la viitorul său loc de muncă, Manuel Pellegrini e convins că îi va lua locul: "Pep va lucra într-o bună zi la Manchester City. Nu știu dacă va fi sezonul viitor, dar sînt sigur că într-o bună zi va veni în Premier League. Și sper că la City, pentru că iubesc acest club". Pellegrini are contract pînă-n 2017, cu clauză de reziliere în vară, dacă vine Guardiola. Tehnicianul spaniol este însă și pe lista altor cluburi din Premier: Man. United, Chelsea și Arsenal, dacă se va retrage Arsene Wenger.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  21 Decembrie 2015, 09:58

"Ancelotti vorbește cursiv engleza, spaniola și engleza" :)))))) La fel si Shezarika...vorbeste cursiv *** :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează