INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Încă o problemă pentru Barcelona » Președintele Bartomeu, suspectat de corupție

Într-o perioadă neagră pentru Barcelona, fără trofeu în acest sezon și cu Leo Messi amenințând că pleacă, Josep Maria Bartomeu nu scapă nici de scandalul „Barçagate
Într-o perioadă neagră pentru Barcelona, fără trofeu în acest sezon și cu Leo Messi amenințând că pleacă, Josep Maria Bartomeu nu scapă nici de scandalul „Barçagate".

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 16:31 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 16:59

Într-o perioadă neagră pentru Barcelona, fără trofeu în acest sezon și cu Leo Messi amenințând că pleacă, Josep Maria Bartomeu nu scapă nici de scandalul „Barçagate".

Poliția catalană, Mossos d'Esquadra, îl suspectează pe președintele Barcelonei de corupție, având beneficii financiare din acel caz, scrie cotidianul spaniol El Mundo.

Bartomeu, acuzat de corupție

În februarie, s-a dezvăluit că Bartomeu ar fi plătit 980.000 de euro firmei I3 Ventures (când prețul pentru companiile de consultanță digitală este între 120.000 și 150.000 de euro). Scopul? Să-i îmbunătățească lui imaginea, discreditându-i pe cei care îl critică, inclusiv pe propriii fotbaliști: Messi și Piqué ar fi fost printre cei atacați pe rețelele de socializare. 

Citește și alte știri despre Barcelona: 

Leo Messi rupe tăcerea » Comunicat acid despre plecarea sa de la Barcelona! Atacă La Liga: „Ce contract ați citit?!”

Omul care a văzut contractul lui Leo Messi cu Barcelona face dezvăluiri: „Mi-am dat seama imediat ce va urma”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
10209355191619210
Dani Dany  •  05 Septembrie 2020, 14:19

Pai cum asa? Nu ziceau catalanii ca farselona e echipa cea mai curata din univers, ca madrid tot ce castiga, castiga cu arbitrii si e cea mai murdara echipa din univers? :)))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Septembrie 2020, 18:07

E suspectat de corupție și confirmat de prostie. Așa catastrofă de conducător, mai rar. Și, ca orice nulitate, ține de scaun.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează